Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
|
1629
0

Атлетіко – Атлетік. Прогноз і анонс на матч 1/2 фіналу Кубка Іспанії

Поєдинок відбудеться 7 лютого о 22:30 за Києвом

Атлетіко – Атлетік. Прогноз і анонс на матч 1/2 фіналу Кубка Іспанії
Getty Images/Global Images Ukraine

7 лютого на «Метрополітано» пройде перший матч півфіналу кубка Іспанії, в якому «Атлетіко» зустрінеться з «Атлетіком». Поєдинок розпочнеться о 22:30 за київським часом.

Атлетіко

Команда продовжує боротьбу за більшість турнірів, де стартувала. Не все так і погано у Прімері, де вдавалося навіть випередити Барселону. Але, з іншого боку, поки що не вдається відірватися від басків, а Жирона зовсім виглядає несподівано впевнено. Заодно вийшло виграти перше місце в Лізі чемпіонів, і попереду, за якийсь тиждень, буде непростий поєдинок з Інтером. Тож найближчий успіх у вигляді трофею саме у Копі дель Рей. Там вдалося вибити Реал, швидко зумівши помститися за попередній виліт із Суперкубка - причому спочатку програвали в екстра-таймі вершковим у Саудівській Аравії, а потім так само перемогли, теж забивши в додатковий час. А далі було несподівано тяжко, і не без проблем, вибили кризову Севілью, закінчивши лише 1:0.

Атлетік

Клуб возз'єднався із Вальверде перед початком минулого сезону. Для початку Ернесто, за великим рахунком, якщо не розчарував, то точно не виправдав надій, закінчивши з новими-старими підопічні лише восьмим. Ну і заразом програвши скромній Осасуні, що нехай і переживає пік, у півфіналі кубка. Але зараз баски – це досить серйозний претендент на четверте місце, погрожуючи зіштовхнути з квартету лідерів Барселону та/або Атлетіко. Щоправда, тримати рівень представнику Більбао непросто, і, наприклад, з Кадісом все закінчилося втратою у вигляді нульової нічиєї. А до цього взагалі програвали Валенсії на виїзді. Натомість у кубку Мураха вибив колишніх підопічних - Барселону і, можливо, саме це підштовхнуло Хаві до відставки.

Статистика особистих зустрічей

Це також важливе протистояння. І в ньому 2023-го року сторони обмінялися перемогами на своєму полі.

Прогноз

Букмекерські контори вважають, що господарі поля будуть явним фаворитом. Але тут буде дуель Сімеоне та Вальверде, а обидва вони прагматичні. Тут варто зупинитися на тотал менше 2,5 голів (коефіцієнт – 1,84).

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.