Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 07 лютого 2024, 00:34
352
0

Богдан КОГУТ: «Із Люнгбю в обороні команда зіграла зразково»

Голкіпер «Вереса» розповів про зимові збори рівненського клубу

| Оновлено 07 лютого 2024, 00:34
352
0
Богдан КОГУТ: «Із Люнгбю в обороні команда зіграла зразково»
ФК Верес. Богдан Когут

Воротар «Вереса» Богдан Когут ексклюзивно для Sport.ua поділився враженнями про спаринг рівненської команди з данським «Люнгбю», який завершився внічию (0:0):

«Користь від збору в Туреччині не тільки в тому, що маємо змогу тренуватися взимку на трав'яних полях, а й в тому, що наші спаринг-партнери представляють різні футбольні школи.

«Люнгбю» запам'ятався вмілим контролем м'яча, високою культурою паса. Територіальна перевага була на боці данців, але до небезпечних моментів біля воріт «Вереса» справа не доходила. Слід віддати належне нашим захисникам, які продемонстрували гнучкість і вміння перекривати вразливі зони. Це не може не тішити, бо в попередніх контрольних поєдинках оборона була не безгрішна.

Ще один позитивний момент – з появою цілої групи новачків загострилась конкуренція за місце в стартовому складі. Є новачки. Переконаний, що всі вони виправдають сподівання.

Також очевидні зміни на краще й з мікрокліматом в команді. Десь в цьому заслуга й нового тренерського штабу, котрий під час занять і спарингів намагається бути у вирі подій».

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.