Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 06 лютого 2024, 22:52
896
4

Він піде у президенти УЄФА на третій термін? У Хорватії підтримали Чеферіна

Знаменитий хорват Звонімир Бобан залишив виконком УЄФА на знак протесту

| Оновлено 06 лютого 2024, 22:52
896
4
Він піде у президенти УЄФА на третій термін? У Хорватії підтримали Чеферіна
HNS

Засідання виконавчої ради відбулося у штаб-квартирі Хорватської футбольної асоціації (HNS).

Хорватська футбольна асоціація підтримала Александера Чеферіна, а не Звонимира Бобана.

Швидше за все, 8 лютого Конгрес УЄФА ухвалить зміни до Статуту організації, завдяки яким Чеферін зможе залишитися на посаді президента УЄФА аж до 2031 року.

Раніше Бобан, легенда хорватського футболу, залишив виконком УЄФА на знак протесту проти змін до Статуту, за якими президент організації зможе балотуватися на третій термін.

У заяві HNS сказано: «Напередодні майбутнього Конгресу УЄФА в Парижі Виконавчий комітет HNS обговорив поточні теми, пов'язані з керівним органом європейського футболу, включаючи запропоновані зміни до Статуту УЄФА.

Виконавча рада Хорватської футбольної асоціації висловила жаль у зв'язку з відходом Звонимира Бобана з керівної посади в УЄФА, яку він обіймав з 2021 року. Асоціація поважає таке рішення, яке не вплине на продовження якісної співпраці між УЄФА та HNS на благо хорватського та європейського футболу.

Виконком докладно розглянув питання порядку денного Конгресу та підтримає запропоновані рішення. Було наголошено на важливості єдності європейської футбольної сім'ї та подальшої підтримки нинішнього керівництва УЄФА, яке успішно вирішує завдання, що стоять перед європейським футболом, а також є перевіреним партнером HNS».

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Выталкиватель парашутистов
Власть делает людей не адекватными, а тем более, если зарплата у тебя лимон зелени в месяц. Все ассоциации в Европе, ну кроме Англии, Испании и Италии, сидят на финансовой игле от УЕФА, и голосовать против изменения в Уставе не будут, 100%... Если Шевченко и наш второй делегат проголосуют за такое решение на Конгрессе, то с Андрюшей будет та-же метаморфоза, что и с павелкой...
Віктор Коробка
Усе, як тупин прописав...