Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 05 лютого 2024, 22:44
269
0

Руслан БАБЕНКО: «На зборах ніхто не дивиться на результат»

Півзахисник «Дніпра-1» прокоментував результати зимових спарингів

| Оновлено 05 лютого 2024, 22:44
269
0
Руслан БАБЕНКО: «На зборах ніхто не дивиться на результат»
СК Дніпро-1. Руслан Бабенко

Півзахисник «Дніпра-1» Руслан Бабенко прокоментував результати зимових спарингів своєї команди та інших клубів УПЛ.

– Хоч результати не були важливими на першому зборі, цікаво зустрітись з такими командами? Відчувалося, що «Штурм» та «Ракув» вже на підході до чемпіонату?

– Звичайно, вони нас переважали у швидкості прийняття рішень, у фізичних кондиціях. Але з такими командами і цікавіше, і важливіше грати. Це учасники єврокубків, і коли потрапляєш туди, маєш розуміти, до чого готуватися: до яких швидкостей, єдиноборств, суперників. Тож, я тільки за те, щоб грати такі спаринги.

– Є сенс зупинитися більш детально на кожному спарингу?

– Зі «Штурмом» була наша перша гра. Нібито непогано контролювали м’яч, але пропустили прикрі голи через те, що потребували часу для відновлення взаєморозуміння при перебудові в обороні. У другій грі, мені здається, ми переважали суперника, але знову ж таки пропустили прикрі голи. А з «Ракувом» дійсно потрапили під каток, адже в них це була заключна гра перед початком сезону. Плюс у нас у цій грі були експерименти.

– До речі, здалося, що у другій половині першого тайму ви адаптувалися до цих експериментів і виглядали дуже пристойно, навіть маючи перевагу.

– Напевно, збори і є, щоб робити експерименти. Мені здається, що в нас багато чого не виходило. Не зовсім ми вірно переміщалися та зрозуміли, що мали робити. Подивимось, чи буде щось нове надалі.

– Чи стежиш за підготовкою інших клубів?

– Дивлюся усі огляди. Час від часу виходить подивитися великі відрізки матчів. Така тенденція, що здебільшого всі програють зараз. Думаю, там теж ніхто не дивиться на результат. ЛНЗ, «Зоря», «Шахтар», «Полісся» добре комплектуються; непогано виглядає «Кривбас» – це все говорить про те, що друга частина сезону буде дуже цікавою. І я вкотре можу лише сказати, що нам усім дуже пощастило: чемпіонат триває, і ми маємо нагоду займатися улюбленою справою, концентруватися на роботі. У цей час це є величезним привілеєм. Можемо лише безмежно дякувати нашим героям, нашим воїнам і допомагати їм якомога більше.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.