Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Друга ліга
| Оновлено 06 лютого 2024, 00:40
1968
1

Скала 1911 готує контракти для екс-гравців Десни та Інгульця

За підсумками перегляду стриянам сподобалися захисник та півзахисник

| Оновлено 06 лютого 2024, 00:40
1968
1
Скала 1911 готує контракти для екс-гравців Десни та Інгульця
ФК Інгулець. Ілля Цуркан

За інформацією Sport.ua, найближчим часом «Скала 1911» підпише контракти з центральним захисником Олександром Руденком та опорним півзахисником Іллею Цурканом, які зуміли переконати тренерський штаб зелено-малинових у своїй профпридатності.

Обидва відпрацювали з командою на першому зимовому зборі, взявши участь у контрольних матчах із ФАПФ (2:2) та «Агробізнесом» (1:1). У першій із цих ігор Цуркан відзначився гольовою передачею.

25-річний Руденко, який свого часу пройшов через молодіжку «Десни», в осінній частині сезону захищав кольори «Кудрівки» (15 матчів у Другій лізі та 3 – у Кубку України).

21-річний Цуркан у недограному сезоні 2021/2022 кілька разів потрапляв до заявки «Інгульця» на матчі УПЛ і Кубка України, після чого виступав у Першій лізі за «Скорук» та у Другій – за ЮКСА (12 матчів і 1 гол у поточному сезоні).

У січні «Скала 1911» підписала контракти з екс-півзахисником «Хуста» Вадимом Мердєєвим і найкращим бомбардиром чемпіонату Івано-Франківської області нападником Андрієм Боднаруком.

Раніше клуб розірвав контракти із захисником Олександром Аксьоновим, півзахисниками Олександром Баранюком, Дмитром Гуменяком і Матвієм Янком (проходить збори з «Хустом»), а також нападником Назарієм Богомазом.

Найімовірніше, більше не зіграє за стриян і хавбек Данило Грабовецький. Зараз він перебуває в тренувальному таборі «Руху-2».

«Скала 1911» посідає 5-те місце в турнірній таблиці Другої ліги, набравши 25 очок.

7 лютого команда Михайла Басараба планувала провести в Ужгороді контрольний матч із «Минаєм». Однак через епідемію хвороб і травм у закарпатській команді цей спаринг довелося скасувати. У середу «Скала 1911» зіграє у Львові з «Минаєм» U-19.

Оцініть матеріал
(21)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
sania0602lapiy
 спірт.юа читайте те, що пишете