Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 05 лютого 2024, 00:32
21499
50

Мудрик викликав фаната зіграти «один на один» на 10 тисяч фунтів стерлінгів

Вболівальник написав у особисті повідомлення Михайлу, українець вирішив відповісти викликом

| Оновлено 05 лютого 2024, 00:32
21499
50
Мудрик викликав фаната зіграти «один на один» на 10 тисяч фунтів стерлінгів
Getty Images/Global Images Ukraine. Михайло Мудрик

4 лютого відбувся матч 23-го туру АПЛ між командами «Челсі» та «Вулверхемптон». Гра завершилася з рахунком 4:2 на користь «вовків».

Український вінгер Михайло Мудрик, який вийшов на поле на 72-й хвилині, віддав асист на 86-й на Тіаго Сілву, точно навісивши з кутового.

Після завершення зустрічі один із фанатів лондонців написав Мудрику в особисті повідомлення в Direct (Instagram):

«Що з тобою не так? Ти забув, як грати у футбол? Це недостатньо добре. Потрібно щось міняти. Можливо, проведи якісь заняття з грою 1 проти 1. Завжди, коли ти граєш, у нас на 1 гравця менше».

У відповідь Мудрик запропонував уболівальнику саме йому вийти 1 на 1. Але не просто так, а на 10 тисяч фунтів стерлінгів.

ФОТО. Мудрик викликав фаната зіграти «один на один» на 10 тисяч фунтів стерлінгів

Оцініть матеріал
(137)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Рим не встояв. Баєр без проблем обіграв Рому
Футбол | 03 травня 2024, 00:06 4
Рим не встояв. Баєр без проблем обіграв Рому

Перший півфінальний матч Ліги Європи казкова команда Хабі Алонсо залишила за собою на чужому полі

ФОТО. Сім'я – найбільша радість. Світоліна показала доньку, чоловіка і пса
Теніс | 02 травня 2024, 18:31 0
ФОТО. Сім'я – найбільша радість. Світоліна показала доньку, чоловіка і пса

Еліна насолоджується приємними моментами, коли всі можуть зібратися разом

Коментарі 50
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Вова Бок
начал огрызаться(( зря. 
GloryUkraine
Міша, ти реально тупий.
dimando560
Мурчик піймав зірку)))))
Tasha19
Цікаво, Мудрик коли небудь перестане вестися на таке?)
Andy_P
С такими высерами - шустрик точно дно...
T-800
посмотрите какой герой нашелся против любителя, ты против профи не мажь в пустую рамку для начала, потом не будет неприятных разговоров.
Pop
Якщо Сергій Ребров хоче щоб збірна дала результат то потрібно відчипити  Мудрика зі збірної,Мудрик це біда команди за яку грає бо хлопець не розуміє футболу,він нагадує мені молодого кота у якого завелика швидкість але не має мозгов оцінювати ситуацію -носиться за іграшкою та головою у стіни влітає .
JulikoB
Это Мурло порвалось, несите следующего! 
Swipe
Буду непопулярним і стану на бік Мудрика у цій ситуації. Що за лайно писав цей вболівальник, про який "мінус один гравець" він говорить, якщо на момент, коли Мудрик вийшов на заміну, команда програвала 1:4  - і це вже не перший матч, коли Челсі починає без Мудрика, і щось відсутність цього "мінус одного" ніяк не допомагає - часто Челсі не здатен навіть одного мʼяча забити за 2/3 матчу. 
Щодо до успішності Мудрика - за 10 повних матчів АПЛ в нього 6 результативних дій, що аж ніяк не виглядає провальною статистикою. Не виправдовує очікувань? А хто їх у Челсі зараз виправдовує? І чи вина самих лише гравців у тому, що команда не має ніякого малюнку гри та героїчно бореться за входження у топ-10 із такими вкладеннями?
Щодо інтелекта Мудрик - взагалі смішна тема. Більшість футболістів не те, щоб дуже інтелектуально обдаровані, скоріше навпаки. І це аж ніяк не заважає багатьом із них навіть світовими зірками бути. Просто футбол - це не шахи, тут інтелект далеко не головна умова успішності.
Андрій Шевченко
чмо обіссяне, а не футболіст
Александр Бондарь
По логике пудрика если критиковать боксера за проигранный поединок то он может болельщика на бой вызвать
vazazh
Мурдик, таки повний деб, мав надію,що щось є, а вже зрозумів гівн...на лямці. І таке його майбутне, як в ще одного дерьм... ярма.
gusev80 .
Мне кажется, бездействие админов в отношении хейтеров (независимо кого, будь то Динамо, Шахтер, Мудрик, Довбик и т.д.) превращают коменты в мусорник, куда постепенно становится неприятно заходит другим людям. хейтер просто заходит в сотый раз кинуть какашкой в свой объект ненависти, независимо от содержания новости или дискуссии по данному поводу. Некоторые даже сразу это ником обозначили. 
Не удивлюсь если какая-то часть еще и за рубли раздувает ненависть между "киевскими" и "донецкими", между російськомовними та україномовними з метою використовувати певні риси українського менталітету, як то індивідуальність мислення та несприйняття кацапсько-ординського інстинкту до ходіння строєм чи стадом. Чи потрібні такі дописувачі, які апріорі прийшли вносити негатив у conversation, безвідносно конкретних персоналій, чи краще нехай чимчикують у напрямку статевого прутня услід за відомим кораблем? Такі от думки вголос. 
onco-clown
Последний сезон в Шахтере у Мудрика был крутой, реально тащил команду в ЛЧ.
hater of haters
За 3 повідомлення виклав весь свій інтелект 😄
Falko
Чого ви на хлопчика накинулися? Та просто гроші закінчилися, підзаробити захотів.
Але, в принципі, сам позначив свій рівень
Volodymyr Shevchenko
Банка пива уже и там)))
aleks8-48
Опять стадо. Челси играл ужастно,а крайним делают Мудрика. После выхода Миша вылядел интереснее всех. Жаль парня,в Челси  угробят его самобытность,нужно оттуда бежать пока не поздно.
dimando560
Це як бувають інстасамиці, ніби лице та фігура гарні, а мізки відсутні. Так і Мурчик, талант є, може, навіть, як у Мессі, але інтелект на дуже низькому рівні. Нажаль одне без іншого не працює  Особливо в умовах такого лайняного клубу як Челсі