Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 05 лютого 2024, 01:58
5769
5

Лунін чи Трубін? Вірт висловився про воротарське питання збірної України

Український коуч вважає, що, швидше за все, за «синьо-жовтих» гратиме Анатолій

| Оновлено 05 лютого 2024, 01:58
5769
5
Лунін чи Трубін? Вірт висловився про воротарське питання збірної України
Instagram. Юрій Вірт

Колишній тренер «Вереса», екс-воротар «Шахтаря» та збірної України 49-річний Юрій Вірт розповів, хто, на його думку, може зіграти у воротах за українську національну команду в найближчих матчах:

«Я думаю, напевно, ще зарано робити висновки, тому що менш ніж два місяці лишилося, вони грають у кінці березня. Тому зараз робити висновки, хто має бути першим номером, важко. Не дай боже травма, як з Довбиком.

Можу сказати, що найсильніша у збірній конкуренція саме воротарська – надзвичайно важко обрати воротаря. Бо є Трубін, є Лунін, є Бущан, є Різник, – чотири воротарі високого рівня. Тут треба буде Сергію Станіславовичу поламати голову. Зрозуміло, що фаворитами є Лунін і Трубін.

Практично всі ігри останні грав Трубін. Я думаю, що в нього буде невелика перевага. Але та гра, яку зараз показує Лунін – вибір буде надзвичайно важкий. І це цікаво, бо, дійсно, два воротарі дуже високого класу, і треба просто обрати і вгадати.

Тут багато буде залежати від того, що будуть аналізувати суперника і підбирати воротаря під нього. Мені здається, що перевагу віддадуть Трубіну. Але є велике «але» – можливо, ми побачимо у воротах Луніна», – сказав Вірт.

Збірна України у плей-оф Євро-2024 у гостях 21 березня зіграє проти Боснії та Герцеговини. Якщо команда Сергія Реброва виграє у боснійців, то у фіналі плей-оф 26 березня прийматиме на умовно домашній арені переможця пари Ізраїль – Ісландія.

Якщо команда Сергія Реброва пройде у фінальний раунд, вона виступить у групі:

  • Група E: Бельгія, Словаччина, Румунія, переможець плей-оф B (Україна)
Оцініть матеріал
(17)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Русланчик Шевченко
Пока что Труба, чемпионат Украины только начнётся Гоша,  извините,  за фамильярнось, может ещё не набрать кондиций,  в свой отрезок времени был лучше всех, Лунтик, наверное да, потому что  в игровом тонусе. Итак, Трубин, второй Лунин, а там уже кто-то  из нашего чемпионата...
Kamon
Надо ставить Лунина 
Vitason
Что за редактор на спорт.юа появился ,постоянно ребусами пишет??!! Что,где ,когда??!!))
Sheva19
Ребров угодит Чеферину И поставит Бущана .