Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
790
1

Манчестер Юнайтед – Вест Хем. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 4 лютого о 16:00 за Києвом

Манчестер Юнайтед – Вест Хем. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

4 лютого на «Олд Траффорд» пройде матч 23-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Манчестер Юнайтед» зустрінеться з «Вест Хемом». Поєдинок розпочнеться о 16:00 за київським часом.

Манчестер Юнайтед

Команда вже зараз живе багато в чому очікуваннями наступного сезону. Ще до Нового Року тут з'явився новий великий та амбітний інвестор, Реткліфф. І вболівальники вірять, що, потіснивши Глейзерів, він поведе легендарний колектив до перемог та успіхів – всього того, що категорично не вистачає зараз. Але на січень тут вирішили особливо не витрачати ресурси, не купивши до ладу новачків, незважаючи на очевидні проблеми червоних дияволів – змінюється менеджмент, і влітку можна чекати серйозних змін. А поки що сяк-так закінчать сезон. Ліга чемпіонів принесла ганебне четверте останнє місце. У Кубку Ліги володар титулу отримав 0:3 вдома з Ньюкаслом. Хіба що у кубку ще можна вистрілити – Ньюпорт теж пройшли, хай і не без проблем. В АПЛ спробують усе виправити, але шанси на топ-4 не найвищі. Хоча Вулверхемптон обіграли впевнено, 2:0, до 22-ї хвилини забивши обидва м'ячі. До них причетний Хейлунд, який нарешті освоївся на Туманному Альбіоні: гол і передача.

Вест Хем

Клуб проводить хороший і, головне, стабільний сезон - досить порівняти з тим, як лихоманило його у минулому розіграші, особливо у першому колі. Нині ж хіба що у кубкових форматах вистачало розчарувань – розгром від Ліверпуля та поразка від Брістоль Сіті у переграванні, в іншому такому турнірі. Проте англійці виграли свою групу в Лізі Європи, в результаті тепер зіграють у плей-оф, починаючи з 1/8 фіналу, пізніше, ніж половина пар. Заодно молотобійці тримаються серед претендентів на місце в зоні єврокубків. І при цьому знайшли можливість посилити сезон, запросивши Філліпса із Сіті – заміна для Райса, проданого влітку. Він уже грав із Борнмутом у четвер, де було столичному проекту складно: Соланке відзначився вже на 3-й хвилині.

Статистика особистих зустрічей

МЮ вигравав нещодавно тричі поспіль. Але в 2023 році хаммерс зуміли перемогти двічі поспіль в АПЛ.

Прогноз

Букмекерські контори вірять у МЮ. Але вони рідко проводять вдало пару матчів поспіль. Тут ставимо на гостей з Лондона при форі +1 гол (коефіцієнт - 1,71).

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
February 30
Отличный andercard перед матчем  прекрасных с красными. 
Да и вообще, вечер обещает быть нескучным с мадридским дерби на закуску.   И по времени всё отлично получается.   Без накладок.