Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
|
28895
24

Тренер Жирони розкритикував VAR. Мічел пропустить наступну гру з Реалом

Каталонці зіграли в суху нічию з «Реал Сосьєдад»

Тренер Жирони розкритикував VAR. Мічел пропустить наступну гру з Реалом
Getty Images/Global Images Ukraine. Мічел

У суботу, 3 лютого, відбувся матч 23-го туру чемпіонату Іспанії з футболу, в якому зіграли «Жирона» та «Реал Сосьєдад». Команди зіграли в суху нічию.

Головний тренер «Жирони» Мічел прокоментував цей матч. Наставник каталонців отримав червону картку у кінці гри за протест до арбітра і пропустить наступний матч.

«VAR сьогодні погано спрацював. Його взагалі не треба було задіювати на ранній стадії атаки у моменті зі скасованим голом. Це був складний матч і одне набране очко для нас – хороший результат.

Так, я сьогодні протестував до арбітра, адже в деяких епізодах він міг і не показувати жовту картку. Тепер я, Ерерра і Блінд пропустимо матч проти «Реала», це мене злить», – розповів Мічел.

«Жирони» 10 лютого у Мадриді зіграє проти «Реала». Матч через червону картку пропустить головний тренер жиронців Мічел, у грі через перебір гірчичників не зможуть зіграти Янхель Еррера та Дейлі Блінд. Під питанням на цей матч буде й українець Артем Довбик, який травмував коліно.

Оцініть матеріал
(180)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Україна дізналася суперників у відбірковому раунді Євро-2025 U-19
Футбол | 03 травня 2024, 22:23 1
Україна дізналася суперників у відбірковому раунді Євро-2025 U-19

Команда Михайленка потрапила до групи з Нідерландами, Словенією, Казахстаном

Шестеро дітей травмовано. Авіабомбою пошкоджений зал карате у Дергачах
Інші види | 04 травня 2024, 06:25 3
Шестеро дітей травмовано. Авіабомбою пошкоджений зал карате у Дергачах

Терористи з рф створюють терор, пошкоджуючи спортивну інфраструктуру

Коментарі 24
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
ALM
Підтримаю Мітчела в епізоді з відміненим голом. Після моменту з офсайдом, який відразу не зафіксували, пройшло десь 3 хвилини до забитого голу. Тобто офсайдний момент не вплинув на забитий гол. А тут судді-наВАРщики вирішили передивитись назад гру до тих пір, поки не знайдуть зачіпку для відміни голу. Мабуть був дзвінок від Переса.
Gargantua
да, с помощью ВАР у Жироны тупо забрали победу.
начал работать админресурс против выскочек
Vitason
Так , дуже часто почало траплятись,коли в Реалу немає результату,їм по 20 хвилин додають,поки вони переможний гол не заб'ють , тепер відматують гру назад поки не знайдуть моменту із-за якого можна скасувати забитий гол Жироною,якось не по-королівськи поводить себе Реал, потрібно бути соромно,що не грою,а такими хитрощами тягнуть Реал до перемоги в чемпіонаті!!
uausa
Непоганий бонус для Реала зробив суддя. Він взагалі фартовий на різні бонуси для суперників українців. Якийсь суддя українофоб 
Dmytro11q
Відлуння суддівства з УПЛ. Все ж таки наші в Жироні грають якніяк).
Я Я
Судді кінчені кончіти. Це повна діч повертатись до такої ранньої стадії атаки, яка ніяким чином не впливає на завершальну фазу, і відміняти легітимний гол. Коли ті тВАРі розглядали епізод, я думав лише про можливий офсайд саме у Савіньо перед його проходом і пасу під гольовий удар, але його не було. Все чисто. Але ж ті пришибєї повернулись ледве не на пів години назад. ВАР це не просто корисна, але і необхідна річ, але вона явно потребує додаткової регламентації і уточнень по застосуванню. Якщо був офсайд на самому початку фази атаки - свисти. Не давай гравцям заграти момент, набігати зайві відстані, витратити даремно купу сил, виплеснути емоції після голу, щоб потім відмінити той гол. Або як було в одному з матчів саме у Савіо, коли він забиває вирішальний гол, знімає футболку, отримує жовту. Гол потім відмінили через офсайд, але ж карточку ні!
Александр
Игра Жироны это конечно грустное зрелище 
Saar
Перший матч з Реалом 0-3. Цей буде таким же.
February 30
Что тут критиковать?   В Испании вообще лучшие повторы в Европе.   А откручивают  сюжет до центра поля даже в УПЛ,))
PETP0
Та нічого, Лунін вже злив кепку, сьогодні пропустить 3 від Атлетико (щоб допомогти нашим хлопцям) і все буде добре