Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 18 березня 2024, 11:05
11482
5

Майкл ХАНТЕР – про травму Ф'юрі: «Думаю, що все це – обман»

Відомий боксер вважає, що Тайсон знову всіх обдурив

| Оновлено 18 березня 2024, 11:05
11482
5
Майкл ХАНТЕР – про травму Ф'юрі: «Думаю, що все це – обман»
Getty Images/Global Images Ukraine. Тайсон Ф'юрі

Американський боксер-супертяж Майкл Хантер (20-1-2, 14 КО) не сумнівається, що володар пояса WBC у хевівейті Тайсон Ф'юрі (34-0-1, 24 КО) підлаштував свою травму, щоб не виходити на бій проти чемпіона WBA, WBO, IBO та IBF Олександра Усика (21-0, 14 КО).

«Я не здивований. Я в багатьох інтерв'ю говорив, що мені важко уявити, як Тайсон вийде на ринг з Усиком. Олександр – гідний воїн. Я думаю, що знадобиться трохи більше грошей, щоб затягнути Ф'юрі на ринг. Йому потрібно опинитися в кращій ситуації, тому що проти Усика Ф'юрі буде виглядати погано. Як він має перемогти? Йому необхідно виграти в домінуючій манері. Усик – витривалий боєць, і я думаю, що стилі роблять бої. Ф'юрі це знає. І ось це сталося.

Я дивився відео спарингу, де Ф'юрі отримав січку. Я думаю, що все це – обдурювання. Ф'юрі займається цим досить давно. Відтоді як Тайсон почав це робити, його банили в Англії та США. Розумієте, про що я говорю? Я думаю, що все це його наздоганяє.

Дуже сумно, що він зміг обдурити саудівців, змусивши їх витратити свій час і гроші. Я вважаю, що це дуже легко побачити. Це не вища математика», – сказав Хантер в інтерв'ю YouTube-каналу Boxing Social.

Поєдинок Усика і Ф'юрі мав відбутися 17 лютого в Саудівській Аравії, але 2 лютого команда Ф'юрі повідомила, що Тайсон отримав розсічення у спарингу. Нової дати проведення поєдинку поки не названо.

Оцініть матеріал
(42)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Андрей Андреев
Ясно что Фьюри не планировал выходить,  быстро согласился на бой что странно, понятно что это было его шоу, интернет короля. Ну не вышел причины разные, не готов,  не торопится,  в реальности бой у него на весах, боится проиграть, психологически не может принять поражение - но он по факту не отказался и карьеру не завершил.  Поэтому он так и так выйдет, или попадет в историю как Голота.  
Выталкиватель парашутистов
Не верит? Я вот тоже не верю, что Усик в чемпионском бою получил удар ниже пояса...И что-то изменилось после этого?