Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
1015
1

Евертон – Тоттенхем. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 3 лютого о 14:30 за Києвом

Евертон – Тоттенхем. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine. Віталій Миколенко

3 лютого на «Гудісон Парк» пройде матч 23-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Евертон» зустрінеться з «Тоттенхемом». Поєдинок розпочнеться о 14:30 за київським часом.

Евертон

Команда ніби намагається не помічати всіх перипетій, що відбуваються за полем – їх із фінансових міркувань позбавили 10 очок, і це може бути далеко не останньою карою. Але Шон Дайш утримує мотивацію підопічних на найвищому рівні. Вони мало не вийшли до півфіналу Кубка Ліги – Лено витягнув серію післяматчевих пенальті для Фулхема. Вже 2024-го року вдалося вибити в переграванні кубка Кристал Пелас. Але потім потім раптом поступилися Лутону. Хороша статистика у синіх (особливо якщо згадати 2 найважчі попередні цикли АПЛ) і в чемпіонаті. Щоправда, 2023-й закінчили трьома поразками, але до 0:3 з Вулверхемптоном давали бій Тоттенхему та Сіті, забиваючи обом, а ще раніше виграли чотири рази поспіль. У січні встигли іриски встояти на 0:0 із Астон Віллою. Із дачниками у форматі Прем'єр-Ліги повторили безгольовий результат попереднього туру.

Тоттенхем

Клуб поки що не залишає цілісного враження. Він загалом показує себе непогано, після невдалого минулого сезону та з урахуванням відходу Кейна. Але й медовий місяць нового менеджера, Постекоглу, тривав рівно 10 турів, у яких його підопічні не програвали та активно набирали очки. Подальший різкий спад показав, що це буде непросто для австралійця в Англії. Далі таких затяжних смуг не було. У кубку з Манчестер Сіті була серйозна боротьба, але наприкінці Аке забив-таки єдиний м'яч. У Прем'єр-Лізі потім із Брентфордом Вернер та компанія забезпечили яскравий, видовищний бенефіс.

Статистика особистих зустрічей

Шпори не програють клубу з Ліверпуля ось уже 6 поєдинків поспіль. Більше того, у грудні 2:1 стали третьою перемогою за 4 крайні матчі з ірисками.

Прогноз

Букмекерські контори вважають шанси практично рівними. Але лондонський клуб має ширшу обойму і краще готовий грати вдруге за тиждень. Ставимо на гостей при форі 0 (коефіцієнт – 1,81).

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Новий шанс збірної України. Анонс чемпіонату світу з хокею
Хокей | 27 квітня 2024, 12:15 5
Новий шанс збірної України. Анонс чемпіонату світу з хокею

Команда Дмитра Христича спробує вийти до Дивізіону 1A

Прощавайте, єврокубки? Схоже, Дніпро-1 відмовляється від колишніх амбіцій
Футбол | 27 квітня 2024, 10:28 25
Прощавайте, єврокубки? Схоже, Дніпро-1 відмовляється від колишніх амбіцій

Рік тому команда рвалася в ЛЧ, а зараз може залишитися без континентальних турнірів

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
sres2016
Евертону нікуди відступати, для них кожний бал на вагу золота, вони битимуться до останнього і перемогу супернику легко не віддадуть. На гол іриски награють, а далі побачимо. Ризикну Ф1(0) за 2,33. Всім удачі