Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
|
6697
8

Жирона – Реал Сосьєдад. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Поєдинок відбудеться 3 лютого о 22:00 за Києвом

Жирона – Реал Сосьєдад. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії
Getty Images/Global Images Ukraine. Артем Довбик

3 лютого на «Монтіліві» пройде матч 23-го туру Прімери Іспанії, в якому «Жирона» зустрінеться з «Реал Сосьєдад». Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Жирона

Команда у будь-якому випадку стане сенсацією цього сезону як мінімум іспанського масштабу. Ні, жиронці були й так хороші: новачок, який нарешті повернувся до Прімери, вони закінчили у верхній частині сезону. А в цій темпораді вдається взагалі лідирувати, змушуючи УЄФА видавати заяви про те, що в Лігу чемпіонів не допустять через те, що власники ті самі, що й у Манчестер Сіті. Хоча РБ Лейпциг із Ред Булл (Зальцбург) цілком поміщалися у турнірі, більше того, билися один з одним в одній групі. Про те, наскільки вдається перевершувати очікування, вказує Довбик: підписаний влітку з Дніпра-1 українець іде серед найкращих бомбардирів. У результаті, перемігши нелегко Сельту, вискочка залишається в лідерах дивізіону. Паралельно в кубку Мальорка боляче клацнула по носі, швидко забивши тричі і вибивши суперника. Той, втім, повністю присвятить себе приємній гонці.

Реал Сосьєдад

Клуб свій пік пережив минулого сезону (хоча, звичайно, Альгуасіль вигравав до цього і кубки). Минулої весни саме чуррі-урдин змогли скористатися кризою Севільї та зайняли її місце у квартеті лідерів Прімери. Це повернуло представника Сан-Себастьяна в Лігу чемпіонів, де він зміг пробитися в плей-оф, ще й вигравши 1-е місце в компанії з Інтером. Та й у кубку вже вийшло, вигравши на виїзді у Сельти, пробитися до півфіналу. Але в Прімері дуже багато втрат очок, нехай навіть в основному у форматі нічиїх, а не поразок - бубликів тільки 4 було. Ось і з Райо Вальєкано закінчили розділом балів: зіграли без голів, на 0:0.

Статистика особистих зустрічей

У рамках Прімери чуррі-урдін не програвали. Але при цьому вони 5 із 7 матчів із жиронцями, у тому числі й у серпні (1:1) звели внічию.

Прогноз

Букмекерські контори поки що вірять у Довбика та компанію. Ризикнемо поставити на нову перемогу Жирони (коефіцієнт - 2,14).

Оцініть матеріал
(32)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
sres2016
Візьму Реал ІТБ1 за 2.07. Якщо ставку програю — плакати не буду :
Swed
чурри - урдин  это не оскорбление?  типа удмурты какие то))
Лига конференций без динамо
Жирона точно не проиграть должна,если в защите будет норм то выиграют на изи 
тотал больше 1 мяча в первом можно пробывать взять за 1,9 в этом матче. 
Ну и по другим матчам
Милан победа .1,75
Болонья победа 1,8
Барселона победа 2,65
apepa
Дави сепаров Артем!!!