Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
| Оновлено 15 лютого 2024, 08:12
454
0

Полтава програла Тростянцю та зіграла внічию з ФСК Маріуполь на Кубку АФП

Клуб із Маріуполя проводить перший навчально-тренувальний збір у Полтаві

| Оновлено 15 лютого 2024, 08:12
454
0
Полтава програла Тростянцю та зіграла внічию з ФСК Маріуполь на Кубку АФП
СК Полтава

2 лютого у 2-му турі Зимового кубка Асоціації футболу Полтавщини (АФП) СК Полтава та ФСК Маріуполь зіграли унічию з (0:0).

ФСК Маріуполь проводить перший навчально-тренувальний збір у Полтаві. Команда лише на першому тижні підготовки, тому, як і полтавці, лише набирає функціональну форму. Перший тур Зимового кубка АФП номінальні господарі пропускали, тому гра стала дебютною на цьому етапі підготовки. Полтавці ж встигли провести зустріч першого туру, де поступилися друголіговому ФК Тростянець (0:1).

Як і в першій грі турніру, Володимир Сисенко використав два абсолютно різні склади (лише голкіпер Ігор Варцаба провів усі 90 хвилин). У стартовій одинадцятці, порівняно з попереднім матчем, тренер зробив одну заміну: замість Богдана Шмигельського вийшов Максим Горжуй, котрий відновився від ушкодження.

Перша 45-хвилинка не була багатою на епізоди. Полтавці намагалися встановити контроль над м'ячем і за рахунок цього відшукати свої нагоди біля воріт гостей, однак перший небезпечний момент виник саме біля воріт Варцаби. Воротар полтавцыв зумів перевести м'яч на кутовий. У відповідь Щербак після подачі від Перебори головою міг доправити м'яч під стійку, але голкіпер маріупольців зумів забрати м'яч до рук. Згодом Горжуй не зовсім точно зіграв головою у завершальній стадії атаки.

Під завісу тайму реальний шанс відзначитися мали біло-чорні. Ходуля завершував подачу від кутового ударом у дотик, але захисник маріупольців опинився на лінії воріт і відбив м'яч. А на останніх хвилинах гри Варцабі знову довелося вступити в гру: він парирував у стрибку удар суперника з лінії штрафного майданчика.

Після перерви склад полтавців докорінно змінився. На старті другої 45-хвилинки команди знову обмінялися нагодами. Варцаба парирував удар з кута штрафного майданчика. А Шмигельський зі штрафного трохи схибив, пустивши м'яч поруч з каркасом воріт. Згодом Коваленко був на ударній позиції, але пробив занадто неточно. Усі старання команд так і не увінчалися успіхом.

У підсумку 0:0 – безгольова нічия у другому турі Зимового кубка АФП. Наступна гра відбудеться 6 лютого, суперником Полтави буде Ворскла U-19.

Зимовий Кубок АПЛ

2 лютого. 2-й тур. Полтава – ФСК Маріуполь – 0:0

28 січня. 1-й тур. Полтава – Тростянець – 0:1 (гол: Кирило Бистрицький)

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

5 найуспішніших футболістів збірної України, які дебютували за Фоменка
Футбол | 30 квітня 2024, 12:10 12
5 найуспішніших футболістів збірної України, які дебютували за Фоменка

Михайло Іванович дав «путівку в життя» багатьом культовим нині гравцям «синьо-жовтих»…

Призначені арбітри на перенесені матчі УПЛ за участю Шахтаря та Динамо
Футбол | 30 квітня 2024, 17:43 13
Призначені арбітри на перенесені матчі УПЛ за участю Шахтаря та Динамо

1 травня зустрінуться: Динамо – Верес, Чорноморець – Шахтар

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.