Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 02 лютого 2024, 18:31
1076
1

Ла Ліга проведе експертизу, щоб з'ясувати, чи образив Беллінгем Грінвуда

Скандал між англійцями загрожує дискваліфікацією для лідера «Реала»

| Оновлено 02 лютого 2024, 18:31
1076
1
Ла Ліга проведе експертизу, щоб з'ясувати, чи образив Беллінгем Грінвуда
Getty Images/Global Images Ukraine

Ла Ліга використовуватиме пристрій для читання по губах, щоб вивчити кадри, на яких хавбек «Реала» англієць Джуд Беллінгем нібито ображає свого співвітчизника з «Гетафе» Мейсона Грінвуда.

Інцидент між гравцями трапився під час матчу «Гетафе» - «Реал» (0:2). Беллінгем нібито назвав Грінвуда «ґвалтівником». «Гетафе» подав скаргу на гравця «Реала» і Ла Ліга проводитиме розслідування.

Видання Daily Mail звернулося до експерта-криміналіста, який читає по губах і він на 97 відсотків упевнений, що Беллінгем вимовив слово «ґвалтівник».

Нагадаємо, Мейсон Грінвуд із 2022 до 2023 року звинувачувався в сексуальному насильстві над своєю дівчиною, через що його відсторонили від матчів і тренувань «Манчестер Юнайтед» і навіть він міг потрапити за ґрати.

Якщо провину Беллінгема буде доведено, то на нього, очевидно, чекає дискваліфікація.

Зазначимо, що в неділю, 4 лютого, «Реал» зіграє мадридське дербі проти «Атлетіко».

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
anacreon
Еффект Барбари Стрейзанд.Сидить собі той Гринвуд, грає потихеньку, люди стали звертати увагу на його гру, а згадувати, за що його там вигнали з МЮ.Хетафе: "Всі, агов, сюди. Грінвуда назвали насильником. Пам'ятаєте, він дівчину свою знасилував чи ні. Його ще судили. Всі, хто не знав  - будете знати!"Ідіоти, їй Богу.Так би Твіттер поприкалювався десь і забув. Тепер у всіх змі будуть мусолити того гвалтівника.
По-перше нічого вони не зможуть доказати. Бо це нереально.По-друге, навіть якщо вбахають Беллінгему якесь покарання, то він відсидить 2-3 матчі. А публічна шкода Грінвуду набагато більша. Бо знову всі будуть мусолити те, що сталося. А потім і свистіти почнуть, коли приїде в Мадрид чи на кожному матчі.