Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 02 лютого 2024, 12:36
535
0

ЛАПОРТА: «Ніколи не думав про те, щоб звільнити Хаві»

Президент «Барселони» завжди вірив у наставника

| Оновлено 02 лютого 2024, 12:36
535
0
ЛАПОРТА: «Ніколи не думав про те, щоб звільнити Хаві»
Getty Images/Global Images Ukraine. Жоан Лапорта та Хаві

Президент «Барселони» Жоан Лапорта відверто розповів про відносини з легендою клубу Хаві, який нещодавно оголосив про те, що після завершення цього сезону залишить посаду головного тренера команди.

«Хаві сказав мені, що для клубу краще буде, якщо він піде. Він повідомив про те, що звільняється та відмовляється від року контракту, що залишився. Хаві сказав це так упевнено, що мені довелося його вислухати.

Я відповів, що якщо нам доведеться з ним сперечатися, ми так і зробимо, але він заявив, що на нього чиниться сильний тиск. Я погодився на варіант із роботою до 30 червня лише тому, що це Хаві.

У першій половині сезону він вивів команду до плей-оф Ліги чемпіонів, минулого року став чемпіоном Іспанії та завоював Суперкубок країни. А цього сезону, коли ми всі були впевнені, що посилили склад, усе пішло не так. Я ніколи не думав, щоб його звільнити», – сказав Жоан Лапорта.

Зазначимо, що на даний момент каталонці ділять третє-четверте місця з «Атлетіко», відстаючи від лідируючого «Реала» на 10 очок, а в Лізі чемпіонів зіграють у 1/8 фіналу з італійським «Наполі».

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.