Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
57304
33

Півзахисник Манчестер Юнайтед виявив бажання грати за збірну України

Закері Бауманн хоче представляти українську збірну

Півзахисник Манчестер Юнайтед виявив бажання грати за збірну України
Getty Images/Global Images Ukraine. Закері Бауманн

Футбольний журналіст Володимир Звєров повідомив, що півзахисник молодіжної команди «Манчестер Юнайтед» Закері Бауманн хоче виступати за збірну України.

«Нещодавно мені про нього розповів головний тренер юнацької збірної України (U-17). Там є підтримка та бажання самого хлопця грати за Україну. У «Манчестер Юнайтед» підтримують його, якщо Закері викличуть до української збірної.

Він дуже технічний, чудово працює з м'ячем. У цього хлопця високий футбольний інтелект», – розповів Звєров.

17-річний Закері Бауманн має український і англійський паспорт, його батьки є мігрантами з Коломиї. Нещодавно він забив перший гол за «Манчестер Юнайтед» U-18.

Оцініть матеріал
(431)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 33
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Vitaliy_yatsenko
Так хлопець з Тернопільщіни і говорить вдома виключно Українською. Тому тут і так все зрозуміло. Через 3-4 роки у нас буде дуже багато таких талантів, бо діти 13-14 років виїхали через війну і зараз активно грають у різних дитячих школах. Мова про тисячі дітей. Зрозуміло, що з них у дорослий футбол потрапить 1 відсоток, але це будуть десятки хлопців. Вже зараз ми бачимо 17-18 річних, як Волошин з Реалу, які виїхали в 15, а в 17 вже стукаються в двері дублів хороших команд. 
Умник
В 2026 году мы можем достичь невероятного успеха на Чемпионате мира.
Василь Олексюк
В Україні заборонено подвійне громадянство¡!!?
anacreon
Те, скільки молоді змогло прилаштуватися у відомі академії - показує, що потенціал в наших молодих футболістів є. Але реалізувати його вдома вони часто не можуть. Бо спочатку бігають по юнацьких командах УПЛ, де рівень менше і тренери гірше. А саме тренер має навчити куди бігти і теорію.А коли стукає 19, то замість дорослого футболу - їх  направляють в ті U-21 деградувати, де нема ніякого сенсу змагатися. Все зі словами, що вони не готові до дорослого футболу.Висновок - молодим 13-річним футболістам треба їхати за кордон і пробуватися прилаштуватися в їхні академії.
ĴØЌÉŔ
Через наше кумовство не пробьется в сборную. 
nick07
сумнівно що він справді хоче грати за Україну.
Тут швидше питання як його будуть сприймати в АПЛ (а з часом і в УЄФА) - тобто він буде легіонером в англійських клубах? Чи за збірну буде українцем, а за клуб - англійцем? 
Вано Камикадзе
Вибачте, звісно , але судячи з імені - він хіба мав би підійти в збірну Ізраїлю ... 
Александр
Еще пару лет забвения и российский футбол уничжат окончательно .пусть скажут спасибо старому маьяеу .Украинский футбол ожидает прогрессс
BallsToTheWall
У него может быть хоть 5 паспортов, но законоПРОЕКТ  о множественном гражданстве Зеленский внёс на рассмотрение в Раде только чуть больше недели назад.  Утвердят ли? хз