Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 02 лютого 2024, 01:09
2962
43

ОФІЦІЙНО. Судаков продовжив контракт із Шахтарем

Хавбек залишиться в клубі до кінця 2028 року

| Оновлено 02 лютого 2024, 01:09
2962
43
ОФІЦІЙНО. Судаков продовжив контракт із Шахтарем
ФК Шахтар. Георгій Судаков

Донецький «Шахтар» офіційно повідомив про продовження контракту з ключовим півзахисником команди Георгієм Судаковим. Нова угода діятиме всього на півроку довше, ніж попередня - до 31 грудня 2028 року.

Авторитетний інсайдер Фабріціо Романо про продовження контракту з Судаковим повідомляв ще вчора. Щоправда, італійський журналіст стверджував, що нова угода буде розрахована до літа 2029 року.

У нинішньому сезоні Георгій Судаков провів 18 матчів за «Шахтар», відзначившись 3 забитими м'ячами та 1 гольовою передачею.

«Шахтар» офіційно не назвав суму відступних у контракті Судакова, але генеральний директор клубу Сергій Палкін у себе в соцмережах натякнув на те, що йдеться про 150 мільйонів. Про яку валюту йдеться - невідомо.

Оцініть матеріал
(16)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 43
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Александр
Больше 2 млн он не стоит .да и то не факт что кто то возьмет 
Gargantua
думаю, что обе стороны будут жалеть об этом
Pavel_i_CO
Обличчя Мудакова говорить саме за себе 
Влад Тараненко
Подивився Жора на успіхи друга Мішки і подумав "ну нафіг"
Boodya
Ну хто знає, може це й краще, а так продали в умовне Челсі, і потух би там, я ж так зрозумів, що тут головне втюхати, а чи підходить чемпіонат чи ні, то питання третє
Aries2005
Обрав собі зону комфорту. Не захотів розвиватись, як колись це зробив Зінченко.
Ніхто таку клаусулу платити не буде за нього, хай вона і менша в півтора рази. А в нашому чемпіонаті він прогресувати не буде. Нажаль
ĴØЌÉŔ
Ну и лох ! 
turist86
https://youtu.be/yTwD60ujRSI?si=XDGBvVLfYw5VQtZI Ой дурак!
Remark
У этих продырявленных ботов логика проста: перешел - отлично, не перешел - еще лучше!
Но есть одно "но", если это игрок Шахтера.
sergio_terry
Ну то таке, вже писав, буде в рік отримувати близько 80 млн гривень. Скільки з вас стільки отримують? Ну хоча б в 10 разів менше?
А те що міг би грати в АПЛ чи іншій лізі, так це його проблеми 
Remark
Не чекаясь!
232121
Шкода, талановитий пацан, ті, хто ним торгує, про футбол не думає, там мета бабки. Знайдуть колгосп, похожий наЧелсі, ті купують усе підряд. От тільки пацана шкода, йому треба грати, щоб конкуренція була, і тоді ріст буде.... На жаль нашим футболом  бандити керують⚽⚽⚽
Александр
Это просто донецкие набивают цену .он и за 2 ляма никому и нигде не нужен .все эти наполи ювентусы уже взяли себе надежных игроков а не этих.пустых ватников типа мудриков судаков конопля 
Sheva19
Какая разница где деньги зарабатывать один на Лавке в Реале а Судаков дома будет заробатывать 
Dmytro11q
Поступово вбачається, що рівень УПЛ потроху росте. І ФК "Шахтар" (Донецьк) задає цьому тон. Коли перш, ніж продавати гравців, наші клуби хоча б раз з ними виграватимуть чемпіонат, кубок, або успішно виступати хоча б один сезон у єврокубках, тоді зміниться саме ставлення до УПЛ. І тоді не лише ФК "Шахтар" (Донецьк), але такі клуби як ФК "Полісся" (Житомир), ФК "Металіст 1925" (Харків), ФК "Дніпро-1" (Дніпро), ФК "Кривбас" (Кривий Ріг), ФК "Чорноморець" (Одеса), ФК "Рух" (Львів), ФК "Карпати" (Львів), ФК "Колос" (Ковалівка), ФК "ЛНЗ" (Черкаси), ФК "Ворскла" (Полтава), "ФК "Інгулець" (Петрове), ФК "Металіс" (Харків) матимуть можливість пристойно продавати своїх гравців, при цьому гідно конкуруючи з іншими клубами з топ-чемпіонатів. Крім того, це можливість розширити географію гравців. В нас грають з Бразилії та інших країн Америки, з континентів Африки та Азії. Чому б згодом в УПЛ не заграти і гравцям з країн Європи, наприклад, з чемпіонатів країн, котрі вважаються топами?
Лига конференций без динамо
Петушки дырявые опзжшные суркисов опять горят как всегда ,их то игроки и пару лямов не стоят и на х_й не кому не нужны