Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 02 лютого 2024, 23:05
1866
1

Віктор СКРИПНИК: «У Металіста 1925 зараз 33 гравці. Забагато хлопців»

Тренеру стільки футболістів не потрібно

| Оновлено 02 лютого 2024, 23:05
1866
1
Віктор СКРИПНИК: «У Металіста 1925 зараз 33 гравці. Забагато хлопців»
ФК Металіст 1925

Наставник «Металіста 1925» Віктор Скрипник сподівається, що клуб проводитиме не лише посилення складу, а й позбудеться цілої групи футболістів.

«Зараз забагато хлопців. Тридцять три, як мені казали, на мою думку, це дуже багато, бо проста арифметика: на гру двадцять хлопців, тоді тринадцять уже невдоволені. Вони кажуть, що ви взяли тренера, який не розуміється на футболі. На наступний день, коли ми граємо, ще плюс десять, котрі невдоволені, бо вони не грають. Виходить, що дві третини гравців невдоволені тренером, який щойно прийшов. Коли всі ці 33 гравці живуть разом, а з них тільки десять були задоволені вчорашнім днем, тоді автоматично виникає конфліктна ситуація, котра може бути з різними підводними течіями».

«З цим можна боротися. Я запропонував 24 польових гравці плюс 4 воротарі – це достатньо. Також 2-3 хлопці, які грають за юнацьку команду та тренуються з першою, далі дивимося, як вони розвиваються. Тож, потенціал є, він є усюди», – сказав Скрипник.

Взимку клуб встиг підписати Владлена Юрченка та Дениса Гармаша.

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Swed
Вот 6 февраля в Раде рассмотрят новый проект Закона  №10449  от 30.01.2024 и можно треть отправить на переподготовку в другой лагерь.  И не как  какое то наказание, а по закону.   Особенно тех, кому уже 25.