Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
2559
1

Вулверхемптон – Манчестер Юнайтед. Прогноз, анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 1 лютого о 22:15 за Києвом

Вулверхемптон – Манчестер Юнайтед. Прогноз, анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

1 лютого на «Молінью» пройде матч 22-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Вулверхемптон» зустрінеться з «Манчестер Юнайтед». Поєдинок розпочнеться о 22:15 за київським часом.

Вулверхемптон

Команда минулого сезону провела під знаком боротьби за виживання. І успішною вона вийшла через вдале рішення покликати на роль пожежника Лопетегі. Іспанець впорався, але по ходу літа зневірився в перспективах клубу, що влаштував розпродаж, і пішов. Юлена взявся підмінити молодий О'Ніл. Гарі зробив собі ім'я, утримавши в АПЛ минулого сезону новачка Борнмут. І з новим викликом теж вдало справляється, хоча спочатку була безліч проблем і очки набиралися туго. Тепер же, з урахуванням 0:0 проти Брайтона, у Вулвз 29 очок, і вони поступаються місцем у топ-10 Ньюкаслу лише за додатковими показниками. У кубку з Вест Бромвічем також оформили впевнені, гросмейстерські 2:0 на виїзді, пройшовши в наступний раунд турніру.

Манчестер Юнайтед

Клуб набрав всього на 3 очки більше, ніж вовки, і це найкраще відображає положення гранда. Червоні дияволи безславно повернулися до Ліги чемпіонів, у результаті з чотирма очками ставши останніми у своїй групі, швидко вилетіли з Кубка Ліги - а у 2023 році тен Хаг брав там титул, що стало його першим успіхом на Туманному Альбіоні. У кубку Англії поки були дуже слабкі суперники - після Вігана пішов Ньюпорт Каунті. І той останній, пропустивши двічі за перші чверть години, зрівнював, програвши через голи наприкінці. Ні, безумовно, манкуніанці ще поборються за місце вище в АПЛ, не дарма вони притримали Онана на поєдинок із Тоттенхемом, після чого сплатили йому чартер у збірну на сотню тисяч. Але і там зіграли 2:2, через що тепер більш як на 10 очок відстають від топ-4.

Статистика особистих зустрічей

МЮ виграв 6 із 7 крайніх очних поєдинків. 1:0 у серпні при цьому стали третім матчем поспіль, що закінчився перемогою над Вулвз.

Прогноз

Букмекерські контори надають невелику перевагу гостям. Але тут точно буде боротьба, та й без голів не обійдеться – ставимо на тотал більше 2,5 (коефіцієнт – 1,76).

Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
December 32
С 2018 года команды совместными усилиями "наколотили"  21 мяч в 14-ти встречах.
Просмотр не рекомендуется.