Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Саудівська Аравія
| Оновлено 01 лютого 2024, 20:53
5031
0

Аль-Наср – Інтер Майамі. Прогноз і анонс на товариський матч

Поєдинок відбудеться 1 лютого о 20:00 за Києвом

| Оновлено 01 лютого 2024, 20:53
5031
0
Аль-Наср – Інтер Майамі. Прогноз і анонс на товариський матч
Getty Images/Global Images Ukraine. Луїс Суарес та Ліонель Мессі

1 лютого відбудеться товариський матч між «Аль-Насром» (Саудівська Аравія) та «Інтер Майамі» (США). Поєдинок пройде в Ер-Ріяді на Kingdom Arena Stadium. Час початку зустрічі – 20:00 за Києвом.

Аль-Наср

Клуб із Саудівської Аравії став широко відомим завдяки приходу Кріштіану Роналду, після чого до команди прийшли й інші зірки з Європи. Аль-Наср йде другим у чемпіонаті, відстаючи від лідера на цілих 7 очок, а попереду майже половина дистанції. В азіатській Лізі Чемпіонів клуб зумів пробитися до плей-оф, де впевнено виграв свою групу. Команда вже місяць не проводила матчів через зимові канікули.

Інтер Майамі

Спочатку Інтер Майамі знали через те, що власником є Девід Бекхем. Клуб отримав світову популярність, після того як сюди перейшов Лео Мессі, але і це не допомогло пробитися в плей-оф минулого сезону. У команді вже зібрано половину колишньої Барселони, тут є Бускетс, Жорді Альба, Суарес. Інтер Майамі не проводив офіційних зустрічей з кінця жовтня, але вже в січні зіграв три товариські матчі, причому днями була битва проти іншого сильного клубу із Саудівської Аравії Аль-Хіляля, поступившись з рахунком 3:4.

Статистика особистих зустрічей

Клуби раніше ніколи не грали між собою, фактично не маючи такої можливості.

Прогноз матчу Аль-Наср – Інтер Майамі

Протистояння Роналду – Мессі могло б вийти на перший план, за рахунок живих легенд матч міг би стати багатьом цікавим, проте навряд чи КріРо зіграє через травму. Цю інформацію підтвердив і наставник всесвітнього клубу Луїш Каштру. На папері Аль-Наср невеликий фаворит, перерва в чемпіонаті у саудівців не була такою довгою.

Цілком імовірно, що вже у першому таймі підуть голи. Пропонуємо зробити ставку обидві команди заб'ють у першому таймі – за коефіцієнт 2.30.

Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.