Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
| Оновлено 31 сiчня 2024, 13:09
5070
4

Ексгравець Металіста 1925: На росію покликав Юран, але не треба було їхати

Віталій Кольцов з «Інгульця» згадав етап зі своєї кар'єри

| Оновлено 31 сiчня 2024, 13:09
5070
4
Ексгравець Металіста 1925: На росію покликав Юран, але не треба було їхати
ФК Металіст 1925. Віталій Кольцов

Півзахисник клубу «Інгулець» із Першої ліги чемпіонату України Віталій Кольцов дав оцінку одному з етапів своєї кар'єри, коли він 2021 року їздив грати до росії. Там він якийсь час захищав кольори команди з Хабаровська, де головним тренером був колишній український футболіст Сергій Юран.

– Влітку 2021 року ви обрали для себе варіант поїхати на росію, а не залишитися в Металісті 1925, який тільки-но вийшов в УПЛ. Що переконало вас за півроку до повномасштабного вторгнення поїхати туди?

– Не домовився з Металістом 1925 про новий контракт. Поїхав туди. Не потрібно було такого робити, а залишатися в Україні. Час назад не повернеш. Жалкую про це.

– Як взагалі виник цей варіант?

– Дуже зацікавлений в мені був головний тренер Юран. В них ставилися серйозні цілі на той сезон. Ми з ним говорили. Телефонував ледь не щодня переконувати. Від нього була ініціатива.

– Чим він вас переконав?

– Йому сподобалась моя гра. Але після кількох місяців в Хабаровську зрозумів, що все зовсім по-іншому. В грудні вже повернувся назад в Україну.

– Очікування та реальність не зійшлися?

– Я думав, що Юран хоче ставити гру на контролі м'яча, а по ділу – бий-біжи. Ніяк не міг перелаштуватися, коли м'яч літає від одного захисника до іншого. І вже зрозумів, що зробив помилку. що туди поїхав.

Оцініть матеріал
(19)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Dmytro11q
Щиро та відверто. Треба мати мужність аби визнавати свої помилки. І далі сміливо крокувати в майбутнє, не повторюючи помилок минулого.
apepa
Что этот урод дешевые отмазки лепит?? Какой из юрана украинец?? Ехать играть в страну агрессора может только такой вонючий ублюдок как кольцов! Освистывайте его в Ингульце!