Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
2780
16

Олександр ДЕНИСОВ: «Ефективність Полісся – це дохід від ЛЧ та трансферів»

Клуб сподівається швидко дістатися єврокубків

Олександр ДЕНИСОВ: «Ефективність Полісся – це дохід від ЛЧ та трансферів»
ФК Полісся

Директор медіа, маркетингу та спонсорства «Полісся» Олександр Денисов вважає, що ефективність роботи клубу вимірюватиметься у доходах від можливої участі у Лізі чемпіонів та вигідних продажів футболістів.

«Зараз у клубу період інвестицій. А через якийсь час ми побачимо, якою буде ефективність. Тобто це прибуток від єврокубків, бажано Ліги чемпіонів, а також від майбутніх продажів гравців. Це основні напрямки заробітку клубу».

«Це питання 2-3 сезонів, бо Геннадій Буткевич не працює тут, мовляв, ви працюйте, а років за 7 ми подивимося. Ні. Він людина, яка хоче швидко досягти результату», – сказав Денисов.

Наразі житомирська команда знаходиться на третій позиції УПЛ у двох очках від лідера.

Оцініть матеріал
(18)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 16
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Умник
Есть грибы подберезовики
А Денисов особый гриб "подхозяинник"
potemkin78
я правильно понимаю что если не будет быстрой прибыли то лавочку так же быстро прикроют? 
u6464u
Про який дохід йдеться  з ЛЧ, у вас немає жодного гравця який би відповідав рівню ЛЧ, це називається мели Ємеля твоя неделя ))) знімайте лапшу з вух ))) 
fedd1979
Ну блін, що за популізм. Де "Полісся", а де ЛЧ? Мало того, що з такими рейтингами у нас скоро буде один клуб у ЛЧ, але навіть із двома вони на що розраховують в іграх з "Марселем" чи "Аяксом"? Подвигів "Дніпра" надивилися? Чи може вони чемпіонами збираютсья стати? Чи які успішні трансфери у Європу вони збираються здійснювати? Ще б казали про 10 сезонів, а то 2-3. Вже у нас було достатньо "каліфіф на годину".
Віктор Коробка
До бонусів від еврокубків ще треба дуже багато вкладатись та дуже багато працювати. Продаж гравців - більш перспективна річ, але це теж справа не 2-3 років. Якщо маркетинг клуба націлений на швидке повернення інвестицій, то може слід поміркувати - а тією справою ви зайнялися? Бо швидке повернення майже неможливе, та й не швидке зовсім не гарантоване, як і прибуток.
Dmytro11q
Нехай спробують. Чомусь здається, що в них все вийде набагато краще. Якщо ФК "Металіст" (Харків) не судилося грати в ЛЧ. То хоча б нехай ФК "Полісся" (Житомир) спробує.
vovei
Что-то про доход от АТБ замылили.
Boodya
Наполеонівські плани