Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 31 сiчня 2024, 04:08
147
0

Рух Львів – Браво – 0:3. Гра резервним складом. Відео голів та огляд матчу

Дивіться відеоогляд товариської зустрічі, зіграної 30 січня у Словенії

| Оновлено 31 сiчня 2024, 04:08
147
0
Рух Львів – Браво – 0:3. Гра резервним складом. Відео голів та огляд матчу
ФК Рух Львів

Львівський «Рух» зіграв свій третій спаринг на зимових зборах і суперником став словенський «Браво». На матч із командою з Любляни Віталій Пономарьов випустив дуже молодий склад – середній вік стартової одинадцятки «жовто-чорних» становив 19,1 років.

Матч розпочався у неспішному темпі й перший дійсно небезпечний момент виник лише у середині тайму, коли Герета здійснив блискучий сейв після того, як нападник словенців розстрілював ворота ударом головою впритул. А на 37-й хвилині гравці «Браво» з фолом відібрали м’яч у львів’ян, розвинули атаку, і Поплатнік замкнув простріл з флангу, відкривши рахунок у матчі. «Рухівці» мали кілька моментів після стандартів, але не реалізували їх.

Другий тайм розпочався зі швидкого голу: на 48-й хвилині захисники дальньою передачею вивели в атаку Іванчека, який розібрався із захисником та пробив Ванівського. «Жовто-чорні» відповіли моментом Денисова, який бив головою після подачі у виконанні Кітели – голкіпер зловив м’яч у дальньому куті воріт. Втім словенці забили третій гол: швидкий вихід з оборони в атаку завершив забитим м’ячем Селан.

Після цього Денисов мав ще одну нагоду відзначитись – його удар знову парирував голкіпер команди з Любляни. Наприкінці поєдинку «Браво» заробив пенальті, але Ванівський відбив удар Тучіча з одинадцятиметрового. Свій момент також створив Теслюк – після сольного проходу Денис пробив повз ворота.

У підсумку, молодь «Руху» поступилась з рахунком 0:3.

Товариський матч. 30 січня 2024 року. Чатеж (Словенія)

«Рух» (Львів, Україна) – «Браво» (Любляна, Словенія) – 0:3 (0:1)

Голи: Поплатнік, 37, Іванчек, 48, Селан, 65

Попередження: Підгурський, 57

Нереалізований пенальті: Тучіч, 85 (сейв голкіпера)

«Рух»: Герета (Ванівський, 46), Кітела, Матвіїв, Баршак, Теслюк, Підгурський, Столярчук (Карабін, 61), О. Федор (Столярчук, 89), Квас (Непейпієв, 61), Непейпієв (Касарда, 46), Карабін (Денисов, 46)

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.