Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
|
8141
32

ЗАВАЦЬКА: «Мій хлопець – не росіянин. Він із Абхазії. Цю деталь забувають»

Катаріна прокоментувала свої заручини з Аленом Авідзбою

ЗАВАЦЬКА: «Мій хлопець – не росіянин. Він із Абхазії. Цю деталь забувають»
Instagram. Ален Авідзба та Катаріна Завацька

Українська тенісистка Катаріна Завацька (WTA 175) прокоментувала свою заручини з Аленом Авідзбою, який також грає в теніс:

– Чотири тижні тому усі українські таблоїди облетіла новина, що ви заручилися зі своїм хлопцем, Аленом Авідзбою. Як ви прийшли до цього рішення?

– Я б не сказала, що я приходила до цього рішення. Я просто прийняла його пропозицію. Ми вже зустрічаємося 6,5 років, тому для мене це нормально. Якщо люди думають, що я переймаюся через те, що всі таблоїди облетіла новина, що я заручена не з українцем, то це не так.

Можливо, раніше я про це замислювалася, але я виходжу заміж за людину, яку кохаю. А не за національність, не за паспорт чи ще щось. Для мене тут не існує нічого іншого, окрім кохання. І як соціум на це реагує, мене не торкається. Я роблю те, що вважаю за потрібне для себе.

– Чи розмовляєте із чоловіком про ситуацію в Україні? Що він каже?

– Звісно, ми часто обговорюємо цю ситуацію. Він так само, як і я, переживає ці скрутні часи. Турбується, як моя родина, як я. Він спілкується і з моїми батьками, і з бабусею, у нас немає проблем. Це страшна війна, він це знає, бачить і йому дуже прикро, що це відбувається на моїй землі і що все, що він може — це підтримати мене та мою родину. Якби він цього не робив, я би не прийняла пропозицію. Звичайно, ми говоримо про це, адже не можемо заплющувати очі на реальність сьогоднішнього дня.

Ален – з Абхазії. Багато хто каже: «Руський». Але він не росіянин, він з Абхазії, це маленька та водночас велика деталь, про яку чомусь забувають, – сказала Завацька.

Оцініть матеріал
(48)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Анчелотті прокоментував гол Сане, який Лунін пропустив у ближній кут
Футбол | 01 травня 2024, 01:05 1
Анчелотті прокоментував гол Сане, який Лунін пропустив у ближній кут

Карло не звинуватив когось конкретно, але заявив, що гравці діяли погано

Куртуа прокоментував 1-й гол Баварії, який Лунін пропустив у ближній кут
Футбол | 01 травня 2024, 07:22 6
Куртуа прокоментував 1-й гол Баварії, який Лунін пропустив у ближній кут

Тібо вважає, що врятувати у такій ситуації було дуже складно

Коментарі 32
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Sashamar
Бити треба не по паспорту, а по пиці, тут Катя цілком права  . А далі починаються нюанси.
Зрозуміло, що в нас україноцентричний світ, але також зрозуміло, що доньці біженців з Карабаху, яка тільки-но отримавши паспорт, миттєво чкурнула з РФ до Іспанії, де й живе вже три роки (я про Еліну Аванесян) вірмено-азербайджанська війна болить значно більше, ніж російська агресія в Україні. А для білорусів ключовим є відношення до Луки і протестів 20-го року. Просто для прикладу.
Щодо Катрусиного чоловіка, для нього ключовою є відповідь на питання, чи підтримує він з фактичну окупацією Абхазії мордором і чи згоден з тим, що саме мордор не дає абхазам налагодити відносини з Грузієй.
Alehandro
Хай зробить офіційну заяву, що Абхазія - це Грузія, рабсіся - агресор, а пукін -х%йло... і роби з ним, шо хочеш
Muskrat2
Брехня, цей абхазький колаборант зрадив Грузію, отримав російське громадянство, грав за національні збірні РФ, так само як колишній хлопець Марти Костюк - Алєксєй Захаров.
Ба більше, я зберіг скрін з Інстаграму, де Навка (сім'я путінського секретаря Пєскова) писала "Катюша, мы тебя любим, огромный привет родителям". Висновки робіть самі.
Олександр Науменко
З цією ватою все зрозуміло. "...страшна війна..,... ця ситуація...,    говоримо про це...,... реальність сьогоднішнього дня..."  і жодного слова про агресію. Ще одна Страхова.
Kubok-69
Народився в сочі, навіть англомовна Вікіпедія вказує, що громадянин московії. Паспорт в нього якої країни? Вперьйод, Катєнька, народи нових вбивць українців!
RomeoBoss
Так,то вино так,але е одне но!
Скільки вже пройшло років після війни,а Абхазція як була під рашкою,так і е.
І ні хто не робить не яких шагів,щоб позбутись цей залежності від рф.
Скажу більше,вони і не хочуть,щось робити,бо дуже ліниві.
Війна вже коли закінчилась,а більша частина Абхазії і зараз в руінах!
Хоча це зовсім інша історія!
Нехай щастить
Досить вже цькувати Катаріну .Вона з 17років з ним зустрічалася і прийшов час узаконити відносини одруженням,бажаю їм щастя Багато тут скиглять про осудив не осудив,так шановні у нас в країні купа гнид які не осуджують рашистську агресію ,це попи з УПЦ МП яких тільки вилами можна прогнати з Києво-Печерської лаври ,купа колаборантів,а вас бентежать стосунки однієї тенісистки бо непереконливо для вас вона говорить.Час розставить все по місцям і ми побачимо фальшива Завацька чи дійсно відверта і чесна дівчина.
Mykhailo Gordienko
Чия Абхазія? Або, як ставиться неросіянин до незалежності Чечні, Башкортостану, Татарстану, Дагестану?
Александр
Все було б нормально але він просто співчуває але не засуджує війну 
Swed
Так русский, россиянин или абхаз? Это три разных категории.
Gargantua
мой парень татарин, он в любви авторитарен
Dmytro11q
Коментуючим коментувальникам варто позбутися своїх телескопів). Навіщо пхати свого носа куди не слід? Тим паче на Фейсбуці вказано, що спортсмен абхазський. І вітав його з перемогою в якомусь там турнірі державний комітет республіки Абхазії. 
MrStepanovM .
звісно у вишиватників палає дупа що пацан не українець, Кубок69 навіть посилається на англомовну (!) Вікі))) ТО зайди туди і виправ, напиши що він українець)))
Роман Роизин
Все правильно  сказала