Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 30 сiчня 2024, 21:16
2026
1

Фулхем – Евертон. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 30 січня о 21:45 за Києвом

| Оновлено 30 сiчня 2024, 21:16
2026
1
Фулхем – Евертон. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine. Віталій Миколенко

30 січня на «Крейвен Котедж» пройде матч 22-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Фулхем» зустрінеться з «Евертоном». Поєдинок розпочнеться о 21:45 за київським часом.

Фулхем

Команда цього сезону чимало сил витратила на інші турніри. Вона вперше дісталася півфінального раунду Кубка Ліги, для чого потрібно було пройти Тоттенхем і саме Евертон. Дали дачники бій і Ліверпулю, але, відкривши рахунок на виїзді, програли 1:2. Вдома з червоними вдалося, незважаючи на швидкий пропущений, нав'язати боротьбу, але все ж таки 1:1 означали виліт з турніру. Менш ніж через 3 доби там же приймали, вже в рамках кубка Англії, Ньюкасл. Причому той одразу показав, що замахнеться на максимальний результат, тож боротьба була важкою. Не факт, що вистачить сил та мотивації зараз на АПЛ. Добре, що там підопічні Марку Сілви йдуть нехай не так впевнено, як минулого сезону, першому після чергового підвищення з Чемпіоншипу, але досить впевнено. В активі 24 очки, і про загрозу вильоту говорити не доводиться.

Евертон

Клуб отримав штраф у 10 очок через відображення у фінансових звітах перевищення видатків над доходами. І покарання можуть збільшити ще, що остаточно може добити команду. Втім, поки що підопічні Шона Дайша виглядають гідно, особливо якщо згадати, що до цього 2 сезони поспіль іриски лише в останніх турах рятувалися від вильоту до Чемпіоншипу. Нині вони навіть із -10 ведуть боротьбу за сімнадцяте, рятівне місце. Ще й на кубок сил та мотивації вистачало. Там, нехай і лише у переграванні, вибили Крістал Пелас. А із Лутоном не пощастило: автогол Миколенка відкрив рахунок, а підсумкові 1:2 були оформлені на 90+ хвилині.

Статистика особистих зустрічей

Котеджери вдало грають проти синіх. Вони мають 10 очок з 12 можливих у чотирьох останніх очних матчах в АПЛ. Та й у Кубку Ліги у чвертьфіналі затяжна серія пенальті закінчилася на користь Лено та компанії.

Прогноз

Букмекерські контори вважають відносним фаворитом пари сторону, що приймає. Але відомо, що обидві сторони не блищать - чекаємо тут тотал менше 2,5 голів (коефіцієнт - 1,87).

Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Як Лунін відреагував на гру Кепи, який вийшов замість нього у старті Реала
Футбол | 27 квітня 2024, 08:43 3
Як Лунін відреагував на гру Кепи, який вийшов замість нього у старті Реала

Український воротар вперше за 16 матчів залишився на лаві для запасних

Реал відмовився виконувати важливе побажання Луніна. Андрій залишить клуб?
Футбол | 27 квітня 2024, 09:42 16
Реал відмовився виконувати важливе побажання Луніна. Андрій залишить клуб?

«Королівський клуб» не хоче платити українцеві бажану зарплату

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Boodya
Сьогодні буде без автоголу)