Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 30 сiчня 2024, 13:26
815
0

ВАНІВСЬКИЙ: «Пропущені три голи – забагато для голкіпера»

Голкіпер «Руха» розповів про поразку в товариському матчі

| Оновлено 30 сiчня 2024, 13:26
815
0
ВАНІВСЬКИЙ: «Пропущені три голи – забагато для голкіпера»
ФК Рух. Святослав Ванівський

Воротар львівського «Руха» Святослав Ванівський розповів про свої враження від перших тренувальних зборів з основною командою та поразку 2:3 від «Домжале».

«У «Руха» на матч з «Домжале» вийшов дуже молодий склад, тож результат 2:3 – гідний для нас. Словенська команда має велику кількість досвідчених гравців, демонструє хороший рівень у внутрішній першості. Ця гра була корисною для нас, адже молодь добре себе проявила. Для себе я цей поєдинок можу занести в актив. Попри поразку, ця гра додала мені впевненості, хоча пропущені три голи – забагато для голкіпера.

Тренувальний процес у першій команді відрізняється від тренувань у U-19 – тут набагато більше роботи, все інтенсивніше, дорослий футбол є швидшим. Відповідно, треба швидше реагувати на все та швидше діяти. Відчувається, що є більше вимог і, звісно, робота з першою командою – крок уперед для мене.

У нас чудові умови для хорошої роботи та прогресу. Крім того, з кожним днем покращується погода. Ці збори однозначно підуть на користь кожному з гравців «Руха». Гра з такими суперниками, як «Домжале» та «Сараєво», однозначно допомагає розвиватись та краще розуміти гру, це ж можна сказати й про майбутніх наших опонентів», – сказав Ванівський.

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.