Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 30 сiчня 2024, 12:46
11451
20

На перегляд в Шахтар їде гамбійський вундеркінд Мухаммед Канте

18-річний африканець хоче спробувати закріпитись у Європі

| Оновлено 30 сiчня 2024, 12:46
11451
20
На перегляд в Шахтар їде гамбійський вундеркінд Мухаммед Канте
thenerveafrica.com

18-річний гамбійський нападник Мухаммед Канте, який виступає на батьківщині за «Вагаду», вирушив до Європи, аби провести тижневий перегляд у «Шахтарі», який нині проводить тренувальний збір у Туреччині.

Канте називають одним із найбільш багатообіцяючих молодих талантів Гамбії. У нещодавно проведених восьми офіційних поєдинках за першу команду «Вагаду» нападник відзначився чотирма забитими м'ячами, чим привернув увагу багатьох скаутів.

Завдяки своїм успішним виступам Канте отримає можливість проявити себе у «Шахтарі» та сподівається залишитися в Європі, підписавши професійний контракт із «гірниками».

Щоправда, джерело не розкриває даних про те, чи Мухаммед Канте працюватиме з першою командою «гірників», чи пройде перегляд у молодіжці, яка нині також тренується в Туреччині.

Раніше повідомлялося, що спортивний директор «Шахтаря» Даріо Срна привіз на збори молодіжної команди клубу 14-річного хорватського форварда «Неретви» Ноа Тадича.

Оцініть матеріал
(63)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 20
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Віктор Коробка
Нормальна політика клуба, який хоче хоть щось демонструвати у еврокубках, боротися за лідерство в УПЛ і водночас продавати своїх лідерів в топ-команди Европи. Зараз українці мають підвищений попит на евроарені, до того ж багато легіонерів "дезертирувало", тому треба відновлювати міцність команди та клас футболістів купівлею якісної заміни. В Україні зараз це важко зробити, бо гравці високого класу вже поїхали або скоро поїдуть. Тому, як це було і раніше, Шахтар активно працює на ринках Латинської Америки, Африки, Східної Европи та інших. Декого купують відразу на підсилення основи, а декого - "на виріст". Звичайно, не всі "вистрелять", але все виходить лише у тих, хто взагалі нічого не робить.
  До того ж українські футболісти значно швидше ростуть в конкуренції з легіонерами. Так, не всі її витримують, але, щоб були сильнішим, треба і рівнятися на сильніших. 
Умник
Я так понимаю из Шахтера в нац.сборные вызываться будут все, но только не в нашу сборную ибо игроков нет с паспортом Украины))))).
Korkust
Всім нашим не дуже тупим клубам слід звернути увагу на Африку! За безцінь можна вичепити досить перспективного футболіста! Звісно розвиток шкіл в них слабкий, але африканці фізично дуже сильні і при правильному підході можна виростити досить сильного футболіста
Alexander Киев
Досить цікаво було би, якщо дійсно підпишуть. На перспективу топ.
Доречі, про суркісню.. якщо каже про легіонерів, що не поїдуть в Україну, тому що війна, то чому би дешевих африканців не підписати? Були же у свій час достатньо відомі і хороші гравці, Мбокані, Бангура, Юсуф, Браун Ідеє, Бадр ель Кадурі. Любий із цих гравці наразі був би в рази сильніший на своїх позиціях, ні ж гравці нинішнього складу ФК Гівн-Опзж 
Лига конференций без динамо
Может быть топчиком нужно подписывать 
romanchik.8409
Так и Суркиса подписали....Скаутом..
Gold Stoned
Помісь Салаха і Нголо?
New Zealander
Супер. Двух уже подписали и если собрать все новости то еще потенциально могут подписать трех или четырех игроков.