Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Німеччина
| Оновлено 30 сiчня 2024, 03:34
766
3

Шальке підписав контракт з українським тінейджером

У структурі клубу з Гельзенкірхена гратиме Микита Славицький

| Оновлено 30 сiчня 2024, 03:34
766
3
Шальке підписав контракт з українським тінейджером
Twitter. Микита Славицький

Німецький клуб «Шальке» з Гельзенкірхена підписав 16-річного українського нападника Микиту Славицького. Він буде в найближчій перспективі захищати кольори клубної команди U-17.

Славицький, який є вихованцем школи полтавської «Ворскли», влітку 2022 року приєднався до лав німецького клубу «Фортуна» Дюссельдорф і грав за команду U-17. За рік він перейшов до «Баєра» і розпочав сезон-2023/2024, будучи гравцем юніорської команди леверкузенців, яка грає в юніорській Бундеслізі.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що український тінейджер Данило Кревсун підписав новий контракт із німецьким клубом «Боруссія» Дортмунд.

Фото: ФК Шальке

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
anacreon
Вітання. Сподіваюсь, що молоді перспективні футболісти зрозуміли, що краще в 15 років поїхати за кордон і спробувати там прилаштуватися в їх академії, ніж сидіти до 23 років в українських академіях і ходити в "перспективних". З академій умовних Шальке, Реала, Вольфсбурга легше потім пробитися в клуб топ-5 ліг, ніж зробити це через основу клуба УПЛ.  Бо клуб УПЛ запросить великі гроші, які ніхто не дасть за необстріляного гравця. А "талановиту молодь з академії Шальке" легше візьмуть.
Dmytro11q
Коли з'являться новини про топ-5 юних футболістів з Англії в УПЛ? Або Німеччини в УПЛ? Чи Іспанії в УПЛ? Слід витрачати час на подібні очікування?