Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 28 сiчня 2024, 01:24
1128
0

Ременяк оцінив роботу Любеновича та назвав гравця Миная, який вистрілить

27 січня «Минай» обіграв «Рух-2» у товариському матчі

| Оновлено 28 сiчня 2024, 01:24
1128
0
Ременяк оцінив роботу Любеновича та назвав гравця Миная, який вистрілить
ФК Минай. Артур Ременяк

27 січня «Минай» розгромив друголіговий «Рух-2» у товариському матчі з рахунком 6:0.

23-річний український футболіст Артур Ременяк, який у цьому поєдинку відзначився голом, ексклюзивно для Sport.ua поділився враженнями від тренувального процесу під керівництвом Желько Любеновича:

«Mені імпонує, що наш головний тренер робить ставку на роботу з м'ячем, культуру пасу, а не банальні: бий-біжи. Багато уваги приділяється й відбору м'яча, агресивності на підступах до штрафного майданчика суперника.

Слід відзначити й намагання нашого керманича створити хороший мікроклімат в колективі, дуже багато важить його довіра до підопічних. Це важливо, бо вистачає молоді, яка тільки мріє заявити про себе в елітному дивізіоні українського футболу.

– Мені запам'яталися настанови сербського фахівця, що потрібно увесь негатив залишати поза футбольним полем, тренуватися на позитиві, з посмішкою, проте максимально викладатися. Так і робимо.
Поки що на тренуваннях, в контрольних матчах ми пробуємо різні тактичні схеми, ще складно сказати, саме які візьмемо на озброєння, можливо, 4-4-2.

Я не думаю, що в «Mинаї» буде багато орендованих футболістів, бо стратегія клубу дещо змінилася: добиватися прогресу власних молодих вихованців, вигідно продавати їх в більш заможні команди й поступово вийти на самоокупність. На мій погляд, Єгор Твердохліб, який недавно перейшов до «Кривбаса», це, як кажуть, тільки перша ластівка. Зокрема, раджу запам'ятати 20-річного нападника Івана Демиденка, який вже у весняній частині сезону може змусити всіх заговорити про себе», – сказав Ременяк.

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.