Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 28 сiчня 2024, 17:39
6712
5

Сельта – Жирона. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Поєдинок відбудеться 28 січня о 15:00 за Києвом

| Оновлено 28 сiчня 2024, 17:39
6712
5
Сельта – Жирона. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії
Getty Images/Global Images Ukraine. Артем Довбик

28 січня на «Балаїдос» пройде матч 22-го туру Прімери, в якому «Сельта» зустрінеться з «Жироною». Поєдинок розпочнеться о 15:00 за київським часом.

Сельта

Команда влітку здобула нового, причому статусного тренера, Бенітеса. Щоправда, останні спроби Рафи попрацювати були невдалими, і навіть дивно, що у Віго так довго чекали прогресу цього разу - взагалі тут не прийнято довго тягнути з рокіровками. Аж до кінця осені не позбавлений амбіцій клуб бовтався в зоні вильоту, а перемога над аутсайдером, Альмерією, залишалася єдиною в Прімері. Але з кінця листопада вдалося спочатку тричі внічию зіграти, а у Гранади взагалі виграти. Повторили успіх і з Бетісом, що дозволило нарешті сяк-так закріпитися над зоною вильоту. Ще й у кубку команда продовжувала боротьбу – навіть Валенсію на виїзді обіграла 3:1. Але Реал Сосьєдад слідом за перемогою у чемпіонаті виграв і у Копі цього тижня 3:1.

Жирона

Клуб не факт, що розраховував за весь сезон набрати ту кількість очок, що було після першого кола. Нагадаємо, що дебютний цикл жиронців у Ла Лізі закінчився якраз на другому році виступів. Повернувшись, через плей-оф, 2022-го, команда впевнено провела минулу темпораду. Але в цій після кожної перемоги Мічел Санчес довго твердив, що просто зроблено ще один крок до збереження прописки. У результаті після 4:3 з Атлетіко перше коло вдалося закінчити лідерами, на пару з Реалом. Але, звісно, і тиск очікувань зростає. Чи не тому не вдалося забити відверто слабкій Альмерії, обмежившись лише нульовою нічиєю з аутсайдером? Нехай навіть потім продовжили 3:1 із більш статусним Райо Вальєкано, хай і в кубку. Потім розгромили 5:1 Севілью зі швидким хет-триком Довбика... І отримали в кубку швидкі 3 голи від Мальорки, так і не зумівши відігратися.

Статистика особистих зустрічей

Минулого сезону галісійці набрали із сильним новачком 4 очки за 2 матчі. Але у серпні єдиний пізній гол Янгеля Еррери приніс довгоочікувану перемогу жиронцям.

Прогноз

Букмекерські контори вважають шанси майже ідентичними. Але підопічні Мічела Санчеса не допускають кілька осічок поспіль - поставимо на їхню перемогу при форі 0 (коефіцієнт - 1,82).

Оцініть матеріал
(39)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ЛЕОНЕНКО: «Від нашої збірної я чекаю якості, а в нас Лева матчу шукають»
Футбол | 03 травня 2024, 14:44 6
ЛЕОНЕНКО: «Від нашої збірної я чекаю якості, а в нас Лева матчу шукають»

Колишній нападник «Динамо» оцінив шанси України на Євро-2024

Все вирішилося на тай-брейку. Визначено другу фіналістку турніру в Мадриді
Теніс | 03 травня 2024, 01:01 1
Все вирішилося на тай-брейку. Визначено другу фіналістку турніру в Мадриді

Аріна Соболенко у трьох сетах здолала Єлену Рибакіну на змаганнях WTA 1000 в Іспанії

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Лига Конференций Без Динамо
Удачи украинцам
Умник
Тяжеленный матч. Виго крутая команда где бы не находились в таблице
Перець
Головне правильный склад і воротар, а не як в кубку
Віктор Коробка
Дуже рідко це буває, але зараз погоджуюсь з прогнозом сайта - коли дають майже рівні кефи, то беру Ф(0) на Жирону. Ну дуже не віреться, що нинішньої Сельті програють.