Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 28 сiчня 2024, 01:37
2851
0

Екс-зірка Шахтаря та Арсенала веде переговори про роботу в Боснії

Едуардо да Сілва перестав грати у футбол п'ять років тому

| Оновлено 28 сiчня 2024, 01:37
2851
0
Екс-зірка Шахтаря та Арсенала веде переговори про роботу в Боснії
fksloboda.ba. Едуардо да Сілва (третій ліворуч)

Боснійський клуб «Слобода» з Тузли, який виступає у другому за силою дивізіоні тамтешнього футболу, розпочав переговори з екс-форвардом лондонського «Арсенала» та донецького «Шахтаря» Едуардо да Сілвою.

40-річний етнічний бразилець із хорватським паспортом напередодні прибув до Боснії і Герцеговини, де йому було представлено інфраструктуру «Слободи» та подальші плани розвитку клубу, як короткострокові, так і довгострокові.

Офіційний сайт «Слободи» не повідомляє, у зв'язку із призначенням на яку посаду боснійський клуб розпочав переговори з Едуардо, проте там розраховують на їхнє успішне продовження найближчим часом, оскільки поки що екс-форвард змушений був повернутися до Бразилії.

«Для мене велика честь провести робочу зустріч із представниками ФК «Слобода». Інформації про клуб та місто Тузла я отримав більш ніж достатньо. Мені були детально представлені плани та бачення клубу. Я вдячний людям із клубу за те, що вони прийняли мене з офіційним візитом. У мене було багато неофіційних запрошень до багатьох клубів, але це перша офіційна пропозиція. За особистими обставинами мені доводиться повернутись до Бразилії, але мої колеги продовжують спілкуватися із представниками «Слободи». У найкоротший термін планую відвідати «Слободу» та Тузлу й офіційно оформити свою роль у клубі», - розповів 40-річний Едуардо, який завершив кар'єру гравця на початку 2019-го.

Раніше повідомлялося, що Едуардо може відновити кар'єру футболіста в команді п'ятого англійського дивізіону «Джиллінгем Таун».

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.