Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
|
2054
1

Барселона – Вільярреал. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Поєдинок відбудеться 27 січня о 19:30 за Києвом

Барселона – Вільярреал. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії
Getty Images/Global Images Ukraine. Роберт Левандовськи

27 січня на «Естаді Олімпіко» пройде матч 22-го туру Прімери, в якому «Барселона» зустрінеться з «Вільярреалом». Поєдинок розпочнеться о 19:30 за київським часом.

Барселона

Команда рік тому розпочала свій довгоочікуваний вдалий відрізок із перемоги над Реалом у Суперкубку. Щоправда, підйом виявився нетривалим. У Прімері ще встигли взяти перше місце, причому достроково, але програний вершковим півфінал Копи дель Рей вже тоді показав, що не варто переоцінювати перетворення синьо-гранатових. Зараз в актив можна записати лише вихід у плей-оф Ліги чемпіонів, але ще побачимо, що більше, ніж клуб уже там покаже. Адже його форма на внутрішній арені лякає. Окремо стоять 1:4 від галактикос у фіналі нинішнього Суперкубку. Але й те, що кулес пропускає від Уніоністас де Саламанка з третього дивізіону, нехай і виграє в результаті 3:1 у Копі, не може не бентежити. Тим більше, що в середу там вилетіли, пропустивши голи в екстра-таймі в Більбао і поступилися 2:4 Атлетіку. У Прімері результати витягують на жилах. Так було і з Бетісом, де Ферран Торрес та Іско забезпечили гойдалку: 2:0/2:2/4:2 на 90-х хвилинах.

Вільярреал

Клуб не впав у зону вильоту лише тому, що зараз у Прімері вистачає навіть слабших колективів. Але після першого кола, змінюючи наставників, жовтий субмарин так і не вийшов на показник одного очка в середньому за матч – це у колективу, що сприймається як завсідник єврокубків. До речі, і зараз іспанці якраз у Лізі Європи виглядали впевнено та восени виграли свою групу. Вже за нинішнього наставника, Марселіно, що напередодні Нового року повернувся до проекту після довгої паузи, був ганебний виліт у кубку від того ж таки Уніоністаса (нехай і по пенальті). У січні в Ла Лізі були поразки з Валенсією та Лас-Пальмасом, пропускаючи на виїзді по 3 голи. А з Мальоркою вдома упустили перемогу, дозволивши тій зрівняти на 90+ хвилині.

Статистика особистих зустрічей

Підводники вигравали у травні 2022-го року. Але всі інші 8 крайніх матчів, у тому числі й цього сезону, виграли кулес.

Прогноз

Букмекерські контори вірять у синьо-гранатових. Але вони будуть після найскладнішого, ще й невдалого поєдинку з Атлетіком у кубку, і загалом часто створюють собі проблеми. Чекаємо на перемогу жовтого субмарину при форі +1,5 гола (коефіцієнт - 2,01).

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Віктор Коробка
Завжди думав, що субмарина - жіночого роду.