Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 27 сiчня 2024, 02:47
1297
2

Христина ДМИТРЕНКО: «Медаль дає впевненість в собі»

Українська біатлоністка – про бронзу чемпіонату Європи

| Оновлено 27 сiчня 2024, 02:47
1297
2
Христина ДМИТРЕНКО: «Медаль дає впевненість в собі»
Getty Images/Global Images Ukraine. Христина Дмитренко

Українська біатлоністка Христина Дмитренко поділилася враженнями від завоювання бронзи в спринті на чемпіонаті Європи-2024:

«Cтартом я задоволена. Ця медаль дуже важлива для мене. Вона дає впевненість у собі, говорить, що все зроблене було не дарма. Вона дає великий поштовх до того, що можу боротися — і я, і дівчата, що зі мною у команді знаходяться. Ця медаль дуже важлива для тренерів, України. Тому я дуже щаслива, що все ж змогла порадувати всіх цим потраплянням у призову трійку.

Не розчарувалася, коли побачила, що я на третьому місці. Знала, що позаду мене будуть стартувати сильні дівчата. Також тренер попередив перед гонкою, що дві норвежки стартуватимуть в останній групі. Тому мені все, що залишалося — чекати фінішу останньої учасниці. А так, сказати, що я сильно нервувала — ні. Виконала все, що змогла, виклалася на трасі, на рубежі я спрацювала влучно та швидко.

Перед гонкою відмовилася давати інтерв'ю, бо якби сказала, що я у гарній формі та показала не дуже гарний результат... Не люблю давати інтерв'ю перед гонкою, бо під час неї все змінюється. Там ти можеш почувати себе добре, а стартувати погано. А коли почуваєшся не дуже — навпаки результати більш сприятливі будуть».

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
serhiy
Молодчинка !!!
Віктор Коробка
Здається в збірній з'явився новий лідер.