Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Australian Open
|
13964
0

Сіннер розповів, чому нове покоління тенісистів успішніше за попереднє

Яннік упевнений, що найважливіше – це віра в себе

Сіннер розповів, чому нове покоління тенісистів успішніше за попереднє
Getty Images/Global Images Ukraine. Яннік Сіннер

22-річний італієць Яннік Сіннер після перемоги над Новаком Джоковичем у півфіналі Відкритого чемпіонату Австралії розповів, як новому поколінню тенісистів вдається перемагати Новака Джоковича.

- Чи можете ви допомогти нам зрозуміти, чому ви, Карлос Алькарас, Хольгер Руне, це нове покоління домагається успіху в боротьбі з такими хлопцями, як Джокович, чого попередні покоління цього не робили?
- По-перше, нас небагато: я, Карлос і Хольгер, кожен із нас – різні гравці. Мені здається, що і ментально всі різні, і ставлення на майданчику різне. Але, як мені здається, нас об'єднує те, що ми віримо в себе.

Це дуже допомагає, тому що в тенісі, коли ти віриш, це вже дуже багато. Але я думаю, що нам дуже пощастило, що Джокович поруч, що ми можемо бачити, що він робить, як тренується. Сподіваюся, Рафа повернеться, і я теж зможу його побачити. Мені пощастило спостерігати за ним, коли я був із ним в Аделаїді. З Роджером, на жаль, у мене не було такої можливості, але що є, те є.

Якщо говорити про мою роль, то мені здається, що я завжди намагаюся вчитися у них, а потім намагаюся щось у них перейняти. Це завжди було моєю частиною цього процесу. І він ще не закінчений, тому що я відчуваю, що нам ще належить багато чого поліпшити, – сказав Сіннер.

Зазначимо, що Алькарас обігрував Джоковича у фіналі Вімблдону, Руне – у фіналі Мастерса в Парижі.

Оцініть матеріал
(36)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.