Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 26 сiчня 2024, 21:23
3033
1

Тоттенхем – Манчестер Сіті. Прогноз, анонс на матч 1/16 фіналу Кубка Англії

Поєдинок відбудеться 26 січня о 22:00 за Києвом

| Оновлено 26 сiчня 2024, 21:23
3033
1
Тоттенхем – Манчестер Сіті. Прогноз, анонс на матч 1/16 фіналу Кубка Англії
Getty Images/Global Images Ukraine. Жузеп Гвардіола

26 січня на «Тоттенхем Хотспурс» пройде матч 4-го раунду Кубка Англії, в якому «Тоттенхем» зустрінеться з «Манчестер Сіті». Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Тоттенхем

Команда стоїть перед непростим завданням: додати після невдач минулого розіграшу, причому зробити це без багаторічного лідера Кейна. Гаррі влітку поїхав за трофеями до Баварії. Нині, до речі, доводиться обходитися ще й без нинішнього капітана, Сона – той виїхав грати за збірну Японії у Кубку Азії. Тож дуже вчасно для шпор розклад сезону став не таким завантаженим. Цього місяця поки що пройшли у попередньому раунді кубка Бернлі та оформили 2:2 у рамках Англійської Прем'єр-Ліги на полі Манчестер Юнайтед, послідовно відповідаючи на пропущені голи. До речі, нічийний гол було забито Бентанкуром із передачі зимового новачка, Тімо Вернера, якого орендували у РБ Лейпциг. Німець зміг гідно дебютувати після повернення до Лондона і має намір продовжити. На нього всерйоз розраховують, адже підопічні Постекоглу ведуть запеклу боротьбу за фініш у топ-4 і конкуренція дуже щільна.

Манчестер Сіті

Клуб минулого року досяг вершини. Той результат, требл, неможливо перевершити, тільки повторити. Втім, команда вже після літніх канікул поповнила список трофеїв, вперше в історії вигравши Суперкубок УЄФА та клубний чемпіонат світу. На внутрішній арені при цьому не все так благополучно. Навіть у АПЛ був невдалий відрізок, що коштував лідерства та змусив Гвардіолу публічно розмірковувати про плюси нових викликів. Там, втім, вдалося частково відвоювати позиції: після 20 турів вище залишається лише Ліверпуль, у якого на 2 очки більше. При цьому підопічні Пепа безвольно програли Суперкубок Арсеналу і рано вилетіли з Кубка Ліги, поступившись там Ньюкаслу. Чи буде серйознішим настрій на турнір, що залишився?

Статистика особистих зустрічей

Містяни виграли у Хотспурс лише 1 поєдинок із 5 останніх - якраз рік тому, у січні. Цього сезону Постекоглу звів зустріч із Гвардіолою до 3:3.

Прогноз

Букмекерські контори чекають на перемогу містян. Але не факт, що сторонам, особливо з урахуванням ситуації в АПЛ, такий важливий цей поєдинок. Тут чекаємо тотал менше 3,5 голів (коефіцієнт - 1,666).

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Дубль і два асисти Мессі. Інтер Майамі без Кривцова виграв матч у MLS
Футбол | 28 квітня 2024, 10:47 5
Дубль і два асисти Мессі. Інтер Майамі без Кривцова виграв матч у MLS

У ніч на 28 квітня «чаплі» обіграли «Нью-Інгленд Революшн» з рахунком 4:1

Зоря – Оболонь – 0:0. Повз єврокубки. Відеоогляд матчу
Футбол | 28 квітня 2024, 16:13 0
Зоря – Оболонь – 0:0. Повз єврокубки. Відеоогляд матчу

Дивіться найкращі моменти матчу 26-го туру Української Прем'єр-ліги

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Igor@Kyiv
Самий цікавий матч на сьогодні