Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Australian Open
|
37786
1

Коко Гофф прокоментувала поразку в півфіналі Australian Open

Американка не змогла обіграти Аріну Соболенко в Мельбурні

Коко Гофф прокоментувала поразку в півфіналі Australian Open
Getty Images/Global Images Ukraine. Коко Гофф

Четверта ракетка світу Коко Гофф прокоментувала поразку в півфіналі Відкритого чемпіонату Австралії від чинної чемпіонки Аріни Соболенко.

- Важкий матч для мене сьогодні. Загалом турнір вийшов позитивним. У мене були шанси в обох сетах, але сьогодні вона грала краще. Я відчувала, що зробила все, що могла, відповідно до того плану, який у мене був. Думаю, все звелося до пари очок, це теніс.

- Що змінилося в її грі сьогодні порівняно з US Open?
- Вона подавала краще, робила менше помилок. Я відчуваю, що цього разу я грала трохи агресивніше. Поєдинок на US Open мені здався не найкращим матчем для мене. Так, я виграла. Думаю, сьогодні я грала краще.

Хотілося б, щоб краще йшла перша подача. Думаю, в цьому і була різниця. У неї був вищий відсоток першої подачі, і складно подавати другу, коли ти кілька разів помиляєшся. Але проблема не в цьому. Я зрівняла рахунок у першому сеті і подавала на партію. Зрештою, все звелося до пари очок. Те ж саме і в другому. Можливо, якби я захистила подачу після рахунку 4:4, це був би зовсім інший матч.

Я розчарована, тому що я дійсно почувалася добре, виходячи на корт. Але сьогодні вона була кращим гравцем. Я відчуваю, що мені є куди вдосконалюватися.

- Її стогони відволікали? Іноді вона продовжувала це робити, коли ви відбивали м'яч.
- Ні, я так не думаю. Я цього не помічаю. Мені здається, що, принаймні, з нею це відбувається постійно, тож мене це не турбує. Я маю на увазі, що в минулому я грала з гравцями, у яких стогони було непослідовними, і вони навмисно стогнали довше на 30-30 або рахунку рівно. Якщо це постійно, то я не можу нічого сказати з цього приводу. Я не думаю, що це тактика або щось у цьому роді. Думаю, вона просто так грає в теніс.

- Це був ваш перший турнір Grand Slam за останній час, коли ви не грали в парному розряді. Наскільки це змінило ваш ритм і розпорядок турніру?
- Трохи. Я відчуваю, що в майбутньому парний розряд не завжди буде присутній в мене на турнірах Grand Slam. Я не хочу повністю виключати його, але буде трохи по-іншому. Бувало, що ми грали і програвали в першому колі. Думаю, я просто прийняла це. Було дивно мати багато часу. Я серйозно ставлюся до парного розряду. Було приємно отримати день відпочинку, щоб побути далеко від змагань, але водночас я люблю змагатися.

Я грала першим запуском у багато днів тут. Просто через телебачення. Впевнена, що вони намагалися догодити американцям.

- Чи задоволені ви тим, як далеко ви просунулися на мейджорах як тінейджер?
- Я схильна бути суворою до себе, але це був, очевидно, успішний час. Я побачила статистику, згідно з якою за кількістю перемог на мейджорах я стою в одному ряду з Сереною і Капріаті. Я побачила це і сказала, що у них чудові кар'єри. Значить, я рухаюся в правильному напрямку. Я дійсно пишаюся собою. Я хотіла виграти Slam як тінейджер, і мені це вдалося.

Я отримую задоволення від тенісу. Я відчуваю, що якщо коли-небудь настане момент, коли я перестану отримувати задоволення, я зроблю перерву. Навіть якщо сьогодні я програла, це все одно був чудовий змагальний матч.

- Що потрібно зробити суперниці Соболенко, щоб зупинити її в суботу?
- Навіть не знаю. Мені здається, що сьогодні я просто була близька до мети. Я думаю, що потрібно просто заробляти очки. У фіналі турніру Grand Slam може статися все, що завгодно. У своєму першому фіналі я дуже нервувала. Думаю, щоб виграти у Соболенко, потрібно ставитися до цього поєдинку, як до будь-якого іншого матчу і не надавати йому особливого значення. Думаю, їм просто потрібно впоратися зі своїми нервами. Я не думаю, що Аріна буде нервувати. Сьогодні вона так не грала.

Просто впорайтеся з нервами. Я не знаю плану, як її обіграти. Точніше я знаю план, але не буду його озвучувати, тому що сьогодні він не спрацював (сміється).

Оцініть матеріал
(52)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Анчелотті оцінив шалений матч із Баварією, в якому Лунін пропустив двічі
Футбол | 01 травня 2024, 07:26 0
Анчелотті оцінив шалений матч із Баварією, в якому Лунін пропустив двічі

«Реал» зіграв унічию з мюнхенською командою на «Альянц-Арені» з рахунком 2:2

Шахтар відпустив Келсі. Чому це рішення правильне, а чому – ні
Футбол | 01 травня 2024, 06:50 10
Шахтар відпустив Келсі. Чому це рішення правильне, а чому – ні

Олексій Сливченко – про оренду молодого венесуельського бомбардира «гірників» до «Цинциннаті»

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Swed
Надо больше бараболи есть.