Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 28 сiчня 2024, 08:13
618
0

Менеджер Дерев'янченка: «Якщо Мунгія не битиметься з Канело, буде реванш»

Кіт Конноллі впевнений, що всі очікують цього бою

| Оновлено 28 сiчня 2024, 08:13
618
0
Менеджер Дерев'янченка: «Якщо Мунгія не битиметься з Канело, буде реванш»
Getty Images/Global Images Ukraine. Хайме Мунгія та Сергій Дерев'янченко

Команда Сергія Дерев'янченка (14-5, 10 KO) безумовно хоче отримати можливість помститися за поразку в бою з Хайме Мунгією (42-0, 33 KO) 7,5 місяців тому.

Менеджер українського бійця Кіт Конноллі повідомив, що має намір домовитись про цей бій з представниками Мунгії в Golden Boy Promotions, якщо непереможний мексиканський претендент не отримає можливість кинути виклик Канело Альваресу 4 травня.

«У нас були перші розмови про реванш між Сергієм і Мунгією. Вони пішли в іншому напрямку, і Хайме вирішив битися з Джоном Райдером. У нас були переговори про те, що якщо бій із Канело не відбудеться, то ми зможемо провести матч-реванш цього року.

Усі вважали поєдинок Дерев'янченко – Мунгія найкращим боєм року. Це матч-реванш, який не можна пропустити. Я не знаю жодної людини, яка б не хотіла побачити реванш. Очевидно, що якщо Мунгія отримає бій із Канело, то відмова цілком зрозуміла. Але якщо він не зможе його провести, то я думаю, що реванш із Сергієм не буде зайвим», – сказав Конноллі.

Бій Дерев'янченко проти Мунгії відбувся в ніч з 10 на 11 червня 2023 року в США. Судді у своїх записках одноголосно віддали перемогу Мунгії: 115-112, 114-113, 114-113.

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.