Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок Іспанії
| Оновлено 24 сiчня 2024, 23:50
15419
59

Довбик і Циганков вилетіли з Кубка Іспанії. Мальорка шокувала Жирону

Каталонці поступилися з рахунком 2:3

| Оновлено 24 сiчня 2024, 23:50
15419
59
Довбик і Циганков вилетіли з Кубка Іспанії. Мальорка шокувала Жирону
Getty Images/Global Images Ukraine. Віктор Циганков (зліва)

У середу, 24 січня, відбувся матч 1/4 фіналу Кубка Іспанії, у якому зіграли «Мальорка» та «Жирона». Матч пройшов на стадіоні «Мальорка Сон Муа».

Каталонський клуб поступився у цьому матчі з рахунком 2:3. «Мальорка» шокувала лідера Ла Ліги трьома забитими голами ще в першому таймі. Підопічні Мічела зуміли відіграти один гол завдяки точному удару з пенальті Крістіана Стуані, а в кінці матчу забив Савіо з передачі Артема Довбика. Але на більше жиронці не спромоглися і вилетіли з Кубка Іспанії.

Український хавбек «Жирони» Віктор Циганков розпочав цей матч у старті та відіграв 60 хвилин, а Артем Довбик з'явився тільки у другому таймі та відзначився асистом.

Кубок Іспанії. 1/4 фіналу, 24 січня

Мальорка – Жирона – 3:2

Голи: Ларін, 21, Пратс, 28, 35 (пенальті) – Стуані, 68 (пенальті), Савіо 90+6.

Мальорка: Грейф, Гонсалес, Раїльо, Вальєнт, Копете, Коста (Тоні Лато, 65), Дані Родрігес (Саму Кошта, 65), Маскарель, Санчес (Морланес, 80), Ларін (Настасич, 71), Пратс (Муріки, 72).

Жирона: Хуан Карлос, Мартінес (Ян Коуту, 46), Блінд, Якобішвілі, Мігель Гутьєррес (Фернандес, 60), Алейш Гарсія, Еррера (Довбик, 46), Мартін (Торре, 73), Циганков (Порту, 60), Стуані, Савіо.

Події матчу

90’ +6
ГОЛ ! М'яч забив Савіо (Жирона).
68’
ГОЛ ! З пенальті забив Крістіан Стуані (Жирона).
67’
Антоніо Раільо (Мальорка) отримує червону картку.
35’
ГОЛ ! З пенальті забив Абдон Пратс (Мальорка).
28’
ГОЛ ! М'яч забив Абдон Пратс (Мальорка).
21’
ГОЛ ! М'яч забив Кайл Ларін (Мальорка).
Оцініть матеріал
(84)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 59
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Boodya
Шкода Жирону, але самі винні, перший тайм проспали
Pavel_i_CO
Перший тайм повністю провалили. Ну що ж, тепер вболіваємо за Жирону і наших хлопців в ЛаЛізі. Ну а Довбика з черговою гольовою передачею 
anacreon
Бо не треба було Довбика і Коуту саджати, ніби то якесь несерйозний матч.
Що він Довбика береже, ніби то 32-річний ветеран? Довбик грає по 65-70 хв. При цьому не бігає від бровки до бровки, а товчеться на місці. Він не устає настільки, аби давати йому відпочивати. Він та Коуту мали грати з перших хвилин. А не вийти, коли команда програє три м'ячі і сидить вся у захисті.
Ярослав 999
Самі винні
Viktor Shuper
найгірший матч сезону з боку Жирони.
вина тренера в цій поразці найбільша. взагалі незрозуміла тактика на гру. якщо не треба кубок - треба було вилітати раніше і берегти сили на чемпіонат. а так випускай в цьому матчі на початку основу, роби хороший заділ в 1-2 м'ячі і далі грайся собі замінами. а так настільки провального першого тайму з боку однієї команди я давно не пригадую.
Мічел винен на усі 100%. повністю провалив гру. я дуже розчарований, дуже
VARioR
Ну, все-таки, матчі кубку і чемпіонату різні речі. Якщо хотіли, дійсно, зробити акцент на вихід 1/2, то відразу бойовий склад і високий пресинг. Можна було б , принаймні, гру перевести в екстратайм. А так хотіли " економно" зіграти, думаючи про чемпіонат. В неділю непростий виїзд до Сельти, тому всі сили будуть зосереджені на той матч. 
AndiM
Якщо хотіли виграти кубок, то потрібно виставляти стартові склади а не х-нею займатись. І заміняти циганкова на каліку порту в кожному матчі це взагалі хвороба якась . Це нагадує придурковатого тренера аталанти, який як душевно хворий постійно міняв Малиновського і прой@#ував матчі.
Saar
Може й краще , що програли. Тепер всі сили не чемпіонат.
Viktor Shuper
у команди і в другому таймі нічого не виходило практично, незважаючи на 2 забиті м'ячі. складається враження ніби хотіли на розслабоні виграти, як планували і Альмерію в чемпіонаті вигравати. і там, і тут - дві повністю провальні гри
yaroslavos
Занадто повірили в свої сили перед початком матчу. Може воно й найкраще, зосередяться на чемпіонаті 
ЖОРА Жора124
З 2014 війна, люди, вчіть рідну мову!!! Це треба бути повними телепнями щоб по собачій тут писати!!)))) Я понімаю що тяжко, но треба мінятися, наша соловїна мова набагато прекрасніша, ніж цей собачій язик!!)) і то зря собаку обідив!!)) 
Michael Savchyn
тепер сконцентруються на чемпіонаті аби потрапити у зону ЛЧ
Dmytro11q
Деякі шановні коментатори все ж таки "наставилися". Аж до того "наставилися", що Жирона вилетіла з кубку Ла-Ліги. Мої вітання цим коментаторам).
Потрібно було і Довбика в основі випускати на весь поєдинок. Тоді розвиток гри був би інший. З Циганковим все вдало вийшло. Шістдесят хвилин відіграв й на заміну. Але щодо Довбика, то тут Мічел трохи схибив. Ну, нічого, буває. Дивимось далі.
Remark
Ватна за лупа вчора всі гроші з дотацій та виплат переселенцю злила.
https://prnt.sc/FXV44pORbN_D
Swed
Забыли указать, что Мальорка в меньшинстве уничтожила Жирону (как это принято для УПЛ))).
Remark
Ладно Довбик вилетів з кубку, там хоч на перемогу суперника коф десь 3 був; а як же Трубін? Там взагалі на перемогу суперника Трубіна коф 12-13 був!!!
Pychnenko
На первый тайм: Жирона вышла играть на одной ноге. Ну и получила, как неудачник. Теперь будут знать о себе чуть больше. Жаль, что Кубка у них уже не будет. Это был бы сравнительно легкий трофей, не пойди они на этот урок. 
naverland
Все правильно у них нет 2 команд. Тяжело 1 составом играть везде.
fifa2020
Нафіг ці кубки здалися, Жироні потрібно боротися за чемпіонство!
Viktor Shuper
щось так думаю, Барса теж на вихід, аут