Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Australian Open
| Оновлено 24 сiчня 2024, 18:30
12431
4

Чжен Ціньвень: «Даяні нелегко було вийти в півфінал»

Китаянка – про майбутню зустріч із Ястремською

| Оновлено 24 сiчня 2024, 18:30
12431
4
Чжен Ціньвень: «Даяні нелегко було вийти в півфінал»
Getty Images/Global Images Ukraine. Чжен Ціньвень

Китайська тенісистка Чжен Ціньвень (№15 WTA) поділилася враженнями від виходу до півфіналу Відкритого чемпіонату Австралії, де на неї чекає зустріч з українкою Даяною Ястремською (№93 WTA). Чжен заявила, що до гри проти Даяни вона навряд чи зможе якось поліпшити власну гру.

«Я не знаю, чи можна щось поліпшити менш ніж за 24 години (посміхається). Так, здебільшого я просто намагаюся відновитися, думаю про те, що мені потрібно зробити до наступного матчу, і насолоджуюся грою на корті, концентруюся на сьогоденні.

Я маю на увазі, що за 24 години я нічого не зможу змінити надто сильно, вірно? Так що, так, я просто намагаюся бути простішою і йти вперед.

Що для мене найбільш значуще в цьому результаті (йдеться про вихід до півфіналу. – прим.)? Всередині було багато сенсу, тому що всі знають, що відбувалося зі мною останніми роками. Багато злетів і падінь, і нарешті я дійсно можу прорватися. Коли я приїхала сюди вперше, то, хочу сказати, що це почуття просто... Я не можу зараз пояснити словами, тому що всередині було так багато всього. Я маю на увазі, щастя. Звичайно, я пишаюся собою. Так, але, знаєте, це тільки початок. Завтра мені ще потрібно грати. Тож мені потрібно швидко змінювати менталітет і намагатися дотримуватися свого плану на завтра (усміхається).

Що думаю про історію Даяни, яка пройшла через кваліфікацію і зіграла тут вісім матчів? Це було просто приголомшливо, тому що було багато матчів. Звичайно, їй нелегко було вийти в півфінал. Вона вже дуже хороший гравець. Я маю на увазі, коли я боролася у ф'ючерсах, я вже чула її ім'я. Неважливо, чи пройшла вона з квала. Зараз я думаю, що люди, які дійшли до півфіналу, всі вони мають дуже хороший рівень на цьому турнірі. Мені більше нічого сказати», – розповіла Чжен Ціньвень.

Раніше повідомлялося, що визначено шанси Ястремської на фінал Відкритого чемпіонату Австралії.

Оцініть матеріал
(53)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Vlad Holl
Розумна аж страшно.
Muskrat2
От я і думаю, про що можуть розмовляти комуністи - ні про що, інакше щось випадково ляпне "не те" і зникне назавжди. 
8number
Цю пучеглазу сяомі треба порвати у двух сетах ! Даяно, чуєшь ?! У двух !