Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
2757
0

В чому причина? Клуби АПЛ не витрачають гроші на новачків у січні

Клуби не хочуть опинитись на місці Евертона

В чому причина? Клуби АПЛ не витрачають гроші на новачків у січні
Getty Images/Global Images Ukraine

За інформацією британських ЗМІ, у січні клуби АПЛ витратили незвично мало грошей на підписання нових гравців – поки що лише 44 мільйони фунтів.

Незважаючи на те, що до завершення трансферного вікна є трохи більше тижня і клуби ще можуть оформити великі угоди, жодних рекордів у січні не очікується. Все виглядає дуже тихо на тлі минулого зимового вікна, коли команди посилилися на 815 мільйонів фунтів (щоправда, третину від суми витратив Челсі).

Керівники клубів пояснюють це переважно тим, що АПЛ почала активно карати команди за фінансові порушення. Цього сезону мінус 10 очок вже отримав Евертон, йдуть розслідування щодо Манчестер Сіті, Челсі та Ноттінгем Форест. Ніхто не хоче стати наступним.

Найактивнішим клубом у січні є Тоттенхем. Лондонці оформили трансфер захисника Раду Дрегушина за 25 мільйонів фунтів. Поки що це єдиний новачок топ-клубів АПЛ, який перейшов до нової команди на правах повноцінного трансферу.

А ось інші представники АПЛ, включно з Ньюкаслом, відкрито кажуть, що їм потрібно збалансувати фінансову ситуацію, тому готові не купувати, а продавати.

За 23 дні січня клуби АПЛ оформили 10 повноцінних трансферів – торік таких було 62.

Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.