Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Australian Open
| Оновлено 24 сiчня 2024, 10:46
16094
0

НОСКОВА – про поразку Ястремській: «Я не особливо ускладнювала їй завдання»

Чеська тенісистка – про чвертьфінал Australian Open 2024

| Оновлено 24 сiчня 2024, 10:46
16094
0
НОСКОВА – про поразку Ястремській: «Я не особливо ускладнювала їй завдання»
Getty Images/Global Images Ukraine. Лінда Носкова

50-та ракетка світу з Чехії Лінда Носкова прокоментувала поразку від Даяни Ястремської в матчі 1/4 фіналу Відкритого чемпіонату Австралії (3:6, 4:6).

– Сьогодні було дуже спекотно порівняно з іншими днями. М'ячі літали дуже швидко. Вона теж грала дуже активно.

Мені здалося, що сьогодні я не була на корті на 100%. Можливо, через те, що я не грала попередній матч, у мене було, скажімо так, два дні відпочинку. Мені не вдалося з самого початку налаштуватися на матч. Тож вона просто лідирувала і контролювала ситуацію весь час. Це було не те, чого я хотіла, але я не змогла нічого з цим вдіяти.

– Іноді здається, що світовий рейтинг – це просто цифра на турнірах Grand Slam і в жіночому турі. Чи з'являються перед турніром думки, що чому б не вийти в другий тиждень і далі?
– Так, я думаю, що особливо в жіночому тенісі на мейджорах може бути багато сюрпризів. Якщо хтось грає у свій найкращий теніс, він може обіграти багатьох хороших гравців, зокрема і я. Деякі дні бувають хорошими, а деякі – поганими. Так, сьогодні я зіграла не найкращим чином, тож таке буває.

– З однією з учасниць іншої частини жеребкування, Коко Гофф, ви грали кілька разів і не змогли перемогти. Цікаво, що робить її такою складною суперницею, що створює проблеми для вас та інших жінок, особливо останнім часом?
– У неї чудова подача, дуже складно зробити брейк. У неї чудовий рух, чудові удари. Я не бачила вчорашній матч, але, думаю, він був складним для неї, бо Марта теж уміє грати агресивно. Але Коко – одна з найкращих тенісисток світу.

– Ліндо, ви були здивовані тим, що рівень Даяни залишався таким високим протягом усього матчу? Чи очікували ви якогось спаду?
– Я очікувала важкого матчу, але я не зіграла багато чого з того, що повинна була. Не те щоб їй було легко, але вона весь час була попереду мене. У мене було не так багато віннерів і ейсів, тож я не дуже-то допомагала собі. Я не особливо ускладнювала їй завдання.

– Якщо вона гратиме на такому ж стабільному рівні, чи зможе вийти у фінал?
– Я не знаю, з ким вона гратиме і чи зможе вона підтримувати цей рівень, тож я не думаю, що навіть вона сама знає це або хтось ще зараз, – сказала Носкова.

У півфіналі Australian Open 2024 Даяна зіграє проти переможниці матчу Чжен Ціньвень – Анна Калінская.

Оцініть матеріал
(70)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.