Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Саудівська Аравія
| Оновлено 23 сiчня 2024, 18:23
3171
4

Віктор ЛЕОНЕНКО: «Бензема та Ляпорт в Аравії перетворилися на дівчаток»

Колишній гравець київського «Динамо» жорстко розкритикував зірок саудівського чемпіонату

| Оновлено 23 сiчня 2024, 18:23
3171
4
Віктор ЛЕОНЕНКО: «Бензема та Ляпорт в Аравії перетворилися на дівчаток»
Getty Images/Global Images Ukraine. Карім Бензема

Колишній гравець київського «Динамо» Віктор Леоненко жорстко розкритикував зірок саудівського чемпіонату: Каріма Бензема та Емеріка Ляпорта.

– Вікторе Євгеновичу, що відбувається? Ляпорт поскаржився в пресі, що в Саудівській Аравії про нього мало піклуються, хоча він отримує 25 мільйонів євро на рік. Бензема також постійно скиглить при космічній зарплаті в 200 мільйонів на рік. Як це розуміти?

– Напевно, вони перетворилися на дівчаток. Просто зажерлися або жадненькі! Тому Бензема здувся і знизив до себе вимоги, ось і все. У нього нічого не виходить і він починає всіх о******и – всі винні. Це ж не «Реал», де він сидів тихенько, а в Саудівській Аравії можна все. Він і Ляпорт вже наїлися грошима і в них почався спад. Деякі футболісти взагалі відмовляються їхати в Саудівську Аравію, і я вважаю, що правильно роблять. Там зовсім інша культура і дуже спекотний клімат, який не всі витримають. До того ж, у Європі є Ліга чемпіонів.

– Так як про них піклуватися, за словами Ляпорта? Вони що, собі служниць не можуть дозволити з такою-то зарплатою?

– Вони стають дівчатками, так само, як і наші футболісти. Подивіться, як тренери в УПЛ спілкуються з гравцями: там обережніше, не отримай жовту, не стелись в жорсткому підкаті, будь уважнішим тощо. У нас тільки два тренери можуть напхати гравцям. Це Григорчук і Вернидуб. Решта кричати бояться, тому що футболісти можуть зануритись в себе. З гравців просто роблять дівчаток. Вони постійно скаржаться на травми, показують фото з операцій, щоб їх пожаліли.

– Бензема і Ляпорт скаржаться, але Роналду жодного разу не сказав поганого слова про Саудівську Аравію, його все влаштовує.

– Тому що Роналду – пахар і нарцис, і ніколи не робить для себе знижок! Він завжди пахає, пахає і пахає, тому що постійно повинен доводити, що він найкращий. У нього немає часу скиглити. Тим паче, він не дурний хлопець і розуміє, що раз стільки отримує, то має бути найкращим. Роналду піски і верблюди не заважають на відміну від Бензема, Кріштіану – професіонал. А Бензема вже просто розслабився. Ви чули, щоб він у «Реалі» хоч щось пискнув? У мадридському клубі він був тихіше води, нижче трави, особливо, коли там був Роналду. Хоча, зазначу, що рівень футболу у світі дуже впав, тому люди в 38-39 років ще грають на високому рівні.

Оцініть матеріал
(24)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Металургу зараховано технічну поразку
Футбол | 02 травня 2024, 17:30 0
Металургу зараховано технічну поразку

Пояснення запоріжців виявилося недостатньо

Куртуа або Кепа. Лунін точно не зіграє у наступному матчі Реала у Ла Лізі?
Футбол | 02 травня 2024, 04:34 3
Куртуа або Кепа. Лунін точно не зіграє у наступному матчі Реала у Ла Лізі?

Найближчим часом Карло Анчелотті вирішить, хто гратиме проти «Кадіса»

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
turist86
Футболісти перетворилися на дівчаток, а Леон - на базарну бабу 
nick07
ото "ехсперД", та Ляпорт і Бензема ще грають в кращих клубах Азії, Вітя у їх віці вже проходив еннний курс реабілітації від алкозалежності (якщо проходив)
Sheva19
Кто бы ещё комментировал но не этот алкаш
anonymous
Дякую, що запитали думку високоповажного експерта.