Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок Азії
|
1359
0

Австралія – Узбекистан. Прогноз і анонс на матч Кубка Азії

Поєдинок відбудеться 23 січня о 13:30 за Києвом

Австралія – Узбекистан. Прогноз і анонс на матч Кубка Азії
Getty Images/Global Images Ukraine

23 січня на Халіфа пройде матч 3-го туру групового етапу Кубка Азії, в якому Австралія зустрінеться з Узбекистаном. Поєдинок розпочнеться о 13:30 за київським часом.

Австралія

Команда унікальна: вона ставала найкращою у двох різних конференціях. Але секрет простий: сокеруз набридла Океанія з її майже нульовою конкуренцією, і вони перебралися до Азії. І там встигли стати володарем регіонального Кубка, щоправда, 2015-го, коли приймали турнір на своїх полях. Але про стабільний клас збірної говорить те, що вона продовжила постійно їздити на чемпіонат світу. І в Катарі повторила свій максимальний результат, знову вийшовши з групи. Зараз у Грема Арнольда, мабуть, немає зірок рівня Кехілла чи К'юелла. Але колектив колектив котирується досить високо. І новий Кубок Азії він почав солідно, з гросмейстерських 2:0 проти Індії - правда, та протрималася більше за тайм. А з Сирією все зовсім звелося до єдиного голу Ірвайна.

Узбекистан

Збірна може вважатись представником другого ешелону футболу Азії. Вона так і не пробилася жодного разу на чемпіонати світу (хоча кілька разів шанси були цілком реальними). Але при цьому постійно грає на континентальному кубку, і починаючи з 2004-го, обов'язково виходить із групи. Максимальним результатом для білих вовків був півфінал, тут же, у Катарі, 2011 року. А найгіршим став крайній кубок, коли все закінчилося вже у 1/8. Наразі зібрано непоганий склад, але Сирії, з якою працює колишній наставник узбеків, Ектор Купер, так і не забили, обмежившись 0:0. З Індією забили вже на 4-й хвилині, а до кінця першого тайму оформили підсумковий рахунок, 3:0. У результаті вже гарантовано, з урахуванням регламенту, участь у раунді плей-оф.

Статистика особистих зустрічей

Австралійці виграли 3 перші очні поєдинки. І лише минулого кубку Азії, 2019-го року, узбеки вистояли на нульову нічию.

Прогноз

Букмекерські контори віддають невелику перевагу сокеруз, але обидві сторони фактично завдання групового етапу вирішили. Можна випустити дублерів і грати у своє задоволення, тому ставимо на тотал більше 2,0 голів (коефіцієнт - 1,93).

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Турнірна таблиця УПЛ. Яка ситуація перед Класіко між Шахтарем та Динамо
Футбол | 06 травня 2024, 06:30 1
Турнірна таблиця УПЛ. Яка ситуація перед Класіко між Шахтарем та Динамо

Гірники гарантували собі місце у кваліфікації Ліги чемпіонів

Одна з найвідоміших тенісних пар розлучилася
Теніс | 05 травня 2024, 16:51 3
Одна з найвідоміших тенісних пар розлучилася

Стефанос Циципас і Паула Бадоса більше не разом

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.