Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
6224
13

Названо суму, яку Шахтар готовий заплатити за Марлона Гомеса

«Васко да Гама» поки що пропозиція «гірників» не влаштовує

Названо суму, яку Шахтар готовий заплатити за Марлона Гомеса
instagram.com/marlin10_. Марлон Гомес

Авторитетне бразильське видання Globo Esporte підтверджує інсайд журналіста Фабріціо Романо та інформацію, що раніше публікувалася в інших ЗМІ, про інтерес «Шахтаря» до центрального півзахисника «Васко да Гама» Марлона Гомеса.

Повідомляється, що представники «гірників» вже узгодили деталі потенційної співпраці з самим футболістом, проте поки що не залагодили всі деталі трансферу із бразильським клубом.

За Марлона Гомеса «Шахтар» запропонував 12 мільйонів євро, але «Васко да Гама» хоче більше, і поки що переговори між сторонами в цьому питанні не просуваються.

Усвідомивши це, керівництво українського клубу надіслало своїм колегам сигнал, що готове покращити пропозицію, аби трансфер Марлона Гомеса відбувся якнайшвидше.

Контракт Марлона Гомеса із «Васко да Гама» розрахований до кінця 2026 року. Його оціночна вартість на Transfermarkt становить 6 мільйонів євро.

Відомо, що 85% економічних прав на хавбека належать «Васко да Гама», а решта 15% - «Нова-Ігуасу».

Наразі Марлон Гомес знаходиться у розташуванні збірної Бразилії, яка готується у Венесуелі взяти участь у Передолімпійському турнірі КОНМЕБОЛ. До речі, на цьому ж змаганні, але у лавах збірної Венесуели, зараз перебуває і центрфорвард «гірників» Кевін Келсі.

Оцініть матеріал
(30)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 13
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
avk2307
В статье написано, что предложение в 12 млн сделал клуб премьер лиги а не Шахтер , но Васко эта сумма не устраивает. И я так понимаю есть клаусула в 16. Так что если клуб премьер лиги не повысит ставки, то Шахтер за 16 может и купит его
FunnyCat_____
во время войны украинцы должны оплачивать футбольные  хотелки ахметова
страшно представить какой будет тариф за свет, когда Загреб объявит ценник за Батурину+ сам хорват выдаст желания по ЗП, чтобы вместо топ команды перейти в шахтер!