Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
|
5375
1

Тренер Жирони: «Ми не можемо думати, що будемо перемагати в кожній грі»

Мічел прокоментував перемогу над «Севільєю»

Тренер Жирони: «Ми не можемо думати, що будемо перемагати в кожній грі»
Getty Images/Global Images Ukraine. Мічел

Головний тренер каталонської «Жирони» Мічел прокоментував перемогу над «Севільєю» (5:1) у матчі 21-го туру чемпіонату Іспанії:

«Це був неймовірний матч. Перед великою кількістю сутностей стояв суперник. Це «Севілья» з чудовими футболістами та тренером, який готує свою команду до боротьби у двох змаганнях. У команди була неймовірна вертикальність. Ці гравці заслуговують на похвалу. Сьогодні ми увійшли в історію, адже більше очок в Ла Лізі «Жирона» ще не набирала. Я дуже радий за вболівальників і гравців.

Я бачу, що «Барса», «Реал» та «Атлетіко» здатні вигравати по 10 ігор поспіль, і я не можу вимагати цього від своїх футболістів. Ми не можемо думати, що будемо перемагати в кожній грі. Це для великих команд, таких як «Сіті», «Баварія», «ПСЖ», «Барса», «Реал»... Інші повинні радіти кожній перемозі, гра за грою. Наша команда готова боротися за єврокубки, в нас є відрив у 20 очок від сьомого місця. Пізніше ми побачимо, чи зможемо боротися за Лігу чемпіонів. Але якщо ми завершимо сезон на 6-му місці, я також не буду вважати це провалом, це було б несправедливо».

Раніше Мічел розповів про враження від хет-трика Артема Довбика.

Оцініть матеріал
(25)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Boodya 1209
Тяжко буде Жироні тягатись з Реалом за чемпіонстао, коли в Реала є такий ресурс... Надіюсь такі матчі, як вчора, більше в Реала не повторяться, бо це не справедливо