Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 24 сiчня 2024, 03:49
2536
1

Брайтон – Вулверхемптон. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 22 січня о 21:45 за Києвом

| Оновлено 24 сiчня 2024, 03:49
2536
1
Брайтон – Вулверхемптон. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine. Роберто Де Дзербі

22 січня на «Амексі» пройде матч 21-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Брайтон» зустрінеться з «Вулверхемптоном». Поєдинок розпочнеться о 21:45 за київським часом.

Брайтон

Клуб минулого сезону досяг максимального свого результату у вигляді шостого місця в Прем'єр-Лізі. І це, звичайно, по праву пов'язували з тим, що прийшов уже після старту того футбольного року, Де Дзербі. Роберто тепер дебютував зі своїми підопічними у Лізі Європи, і нехай і не без питань, але змогли пробитися до плей-оф міжнародного турніру. Але при цьому Альбіон, який потужно розпочинав у серпні-вересні, з п'ятьма перемогами в 6 турах, потім різко здав в АПЛ - потім стільки ж поєдинків не могли знову виграти. Та й потім перемоги чи нічиї чергувалися з поразками, що, втім, залишає серед претендентів на єврокубки. Заодно 6 січня оформили 4:2 на полі Сток Сіті в кубку.

Вулверхемптон

Команда нещодавно була грозою авторитетів і навіть пробивалася до Ліги Європи. Але минулого сезону довгий час все виглядало безнадійно, благо, умовили до кінця осені приїхати Лопетегі. Юлен упорався, але на другий такий цикл не наважився, пішовши за пару днів до початку нового циклу. О'Ніл, який наважився змінити його, досить довго вибудовував гру, за що платили поразками. Але до зими вовки розігналися і поступово вийшло вдалою серією вибратися в середину турнірної таблиці. Грудень взагалі вдалося закінчити серією перемог - над Челсі, Брентфордом і Евертоном. З бджілками нещодавно знову перетнулися, вже у форматі кубка. Спочатку у Лондоні матч закінчився 1:1. Перегравання затягнулося аж до екстра-тайму, і лише гол із пенальті Матеуса Куньї на 105+ хвилині забезпечив прохід далі.

Статистика особистих зустрічей

Чайки виграли всі 4 останні поєдинки, причому забиваючи вовкам не менше ніж по 3 голи. У тому числі у серпні вони оформили домашні 4:1 на Молінью.

Прогноз

Букмекерські контори майже не сумніваються в успіху господарів арени. Але вовки теж непогані – ставимо на тотал більше 2,5 голів (коефіцієнт – 1,65).

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Remark
Ставка: ТБ2.
Прогноз: ТБ через ОЗ. Брайтон гол в першому. Рахунок 2:1.