Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
|
1441
0

Гранада – Атлетіко. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Поєдинок відбудеться 22 січня о 22:00 за Києвом

Гранада – Атлетіко. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії
Getty Images/Global Images Ukraine. Антуан Грізманн

22 січня на «Нуево Лос Карменес» пройде матч 21-го туру Прімери Іспанії, в якому «Гранада» зустрінеться з «Атлетіко». Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Гранада

Команда досить часто піднімалася до Ла Ліги. Причому тоді, під керівництвом Дієго Мартінеса Пенаса, відразу вийшло пробитися на євроарену. І навіть дісталися плей-оф Ліги Європи. Зараз картина зовсім інша. Насриди не затрималися у Сегунді, навпаки, вони навіть змогли виграти дивізіон. Але на вищому рівні, незважаючи на постійні зміни тренера, новачок йде серед найгірших. Навіть дивно, що є хтось із ще більш убогими показниками. Хоча періодично вдається покарати когось за недооцінку: наприкінці літа обіграли у перестрілці Мальорку, після Нового року – Кадіс. Втім, після тих 2:0 уже встигли знову поступитися. Бетіс, при всіх своїх проблемах, зусиллями Іско таки оформив єдиний і, отже, переможний гол.

Атлетіко

Клуб недарма отримав право зіграти цей поєдинок лише у понеділок. За минулі пару тижнів він встиг зіграти двічі з Реалом, у різних турнірах і навіть у різних частинах світу. Спочатку були яскравий, але зрештою програний у півфінальному раунді Суперкубка поєдинок: 3:3 в основний час і пара голів від суперника у додатковий. Вже в цей мід-вік знову довелося зарубатись, вже у форматі Копи дель Рей. І це дербі мадриленьо знову затягнулося до екстра-тайму, але вже тут у доданий час забивали тільки у ворота Луніна. Тепер потрібно досягати успіху в Ла Лізі, де через несподівано сильні результати Атлетіка та Жирони зростає загроза фінішувати за межами квартету лідерів. У крайньому поєдинку саме жиронцям і поступилися, пропустивши на 91-й від Мартіна на 3:4.

Статистика особистих зустрічей

У сезоні 2021/2022 насриди взяли 4 очки із грандом зі столиці, але все одно вилетіли. Торішнього серпня Чоло-Тім нарешті переміг 3:1.

Прогноз

Букмекерські контори скептичні стосовно господарів. Погодимося: мотивовані гості зі столиці повинні перемагати (коефіцієнт - 1,72).

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Кінець «Ротань-стайлу». Що потрібно знати про успішний старт Олександрії
Футбол | 31 серпня 2024, 11:20 5
Кінець «Ротань-стайлу». Що потрібно знати про успішний старт Олександрії

Блогер Sport.ua Cергій Тищенко – про досягнення команди Руслана Ротаня

Лучкевич розповів про строки відновлення після травми
Футбол | 01 вересня 2024, 08:59 0
Лучкевич розповів про строки відновлення після травми

Півзахисник «Колоса» сповнений оптимізму

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.