Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
13611
6

Срна пояснив, чому Шахтар не продав Судакова

Спортивний директор «Шахтаря» – про українського хавбека

Срна пояснив, чому Шахтар не продав Судакова
Getty Images/Global Images Ukraine. Даріо Срна

Спортивний директор «Шахтаря» Даріо Срна розповів про те, чому клуб вирішив не продавати півзахисника збірної України Георгія Судакова підчас січневого трансферного вікна:

«Відхилена пропозиція по Судакову? Це є ще одним доказом того, чого ми хочемо. Наш президент не опускає руки. Сьогодні важкі часи в Україні, триває війна. На жаль, у нас війна почалася ще 2014 року, коли ми залишилися без свого дому, без стадіону, без нашого міста, без наших уболівальників, які сьогодні живуть по всьому світу.

Відмова продавати Судакова – це показник того, що ми хочемо зробити. Ми хочемо зробити так, щоб кожен український уболівальник, кожен уболівальник «Шахтаря» дивився й отримував задоволення від гри «Шахтаря». А я вам обіцяю, що футбольна команда «Шахтар» робитиме все, щоб дарувати позитивні емоції нашим військовим, нашим уболівальникам, щоб усі легше пережили цей складний період, щоб дати ковток свіжого повітря».

Оцініть матеріал
(102)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
serhiy
Що ти серун звиздиш ?!! Краще б промовчали !!! Не продають гравців,щоб залишити видовищний чемпіонат )))
 Тоді не треба було продавати Мудрика і Трубіна ,а залишити їх в Україні ,щоб вони дарували українцям позитивеі емоції і ми отримували задоволення від  їх гри.)))
Злий Глобинець
Всьому свій час. Жорі є ще куди рости. Виросте в зрілого гравця топ-рівня - тоді й продадуть.
Фанькин кот
А где Фаня со Шпротом? Они эту ветку не должны пропустить. Недавно их, сладкую парочку, подсрачниками вышвырнули из "Голубой лагуны", т.к. они там задолжали за бухлишко, протёртый диван в подсобке и за какие то пи**рские прычандалы. Поэтому, они опять на пару, приползли к Несенюку с воплями "Дай, Колян, заработать!" 
Вот и отрабатывают пайку, строча по 100+ комментов под главными новостями, со всех своих бесчисленных акков...🥵🤕😰
Александр
Никто не претендует на судака  .нарочно волны пускают как год назад когда продавали мудрика .тоже говорил срна не хотим продавать 
Умник
Потому что надо мудрыку играть в челси чтобы нас обратили внимание, а то хотите более 50 за игрока который по сути обыкновенный игрок которых миллионы на его позиции, но разводняка уже такого не пройдет.