Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 26 сiчня 2024, 05:38
1462
0

ПОНОМАРЬОВ: «Бажаю Довгому, Мисику та Альварензі удачі в інших командах»

Головний тренер «Руха» розповів про міжсезоння та кадрові зміни

| Оновлено 26 сiчня 2024, 05:38
1462
0
ПОНОМАРЬОВ: «Бажаю Довгому, Мисику та Альварензі удачі в інших командах»
ФК Рух. Віталій Пономарьов

Футболісти «Руха» завершили перший етап підготовки до сезону спарингом з «Минаєм», в якому відсвяткували вольову звитягу – 3:1.

Головний тренер львів'ян Віталій Пономарьов в розмові з кореспондентом Sport.ua поділився враженнями про виконану підопічними роботу в середині січня, а також розповів, чого очікує від закордонного збору в Словенії:

- Закладали фундамент загальнофізичної підготовки. Було важко, але підопічні витримали навантаження. Оскільки тренувалися на штучному газоні, то й з «Mинаєм» грали на синтетиці. В Словенії вже перейдемо на трав'яні поля.

- Після першого збору було виставлено на трансфер відразу трьох досвідчених півзахисників - Олексія Довгого, Фабрісіо Альваренгу та Mар'яна Mисика.

- Це кваліфіковані гравці, по відношенню до своїх обов'язків до них жодних претензій. Проте з різних причин вони вже не вписуються в ті тактичні схеми, які зараз практикує «Рух». Залишається тільки побажати їм успіхів в тих командах, де вони влаштуються.

- Поки що в розташуванні «Руха» не було помічено жодного потенційного новачка.

- Це якщо вести мову про гравців з інших команд. А так з нами в січні тренувалися кілька вихованців клубної Академії, а також з «Руха-2», що виступає в Другій лізі. Mи й надалі робитимемо ставку до доморощених виконавців. Ось і в складі делегації «Руха», що відправиться завтра до Словенії буде 5-6 юних резервістів, яким не треба буде звикати до принципів гри головної команди.

Втім, це аж ніяк не значить, що ми не працюємо на трансферному ринку. Але робимо це дуже виважено. Сподіваюся, що когось з тих гравців, з якими зараз ведемо перемовини, побачимо в нашому тренувальному таборі в Словенії.

- Звернув увагу на те, що в Словенії «Рух» проведе аж десять спарингів, але за дещо незвичним графіком: по два матчі на день.

- Це робиться спеціально для того, аби всі футболісти, які будуть у моєму розпорядженні мали необхідну ігрову практику. Звісно, в залежності від сили суперника, стилю в якому він діє, й награватимемо склад. Переконаний, що цей досвід обов’язково стане в пригоді вже наприкінці лютого, коли розпочнуться баталії в чемпіонаті УПЛ. Дуже кортить підійти до нових випробовувань у всеозброєнні й довести, що наші здобутки минулої осені були не випадковими.

Оцініть матеріал
(24)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Покер Холанда. Ман Сіті познущався над Вулвз. Що потрібно для чемпіонства?
Футбол | 04 травня 2024, 21:59 8
Покер Холанда. Ман Сіті познущався над Вулвз. Що потрібно для чемпіонства?

«Містяни» розгромили «Вулверхемптон» з рахунком 5:1 у 36-му турі АПЛ 2023/24

Стали відомі оцінки Довбика та Циганкова за історичний матч із Барселоною
Футбол | 04 травня 2024, 22:25 3
Стали відомі оцінки Довбика та Циганкова за історичний матч із Барселоною

«Жирона» обіграла «синьо-гранатових» 4:2 та вперше в історії вийшла до Ліги чемпіонів!

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.