Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Australian Open
| Оновлено 20 сiчня 2024, 06:03
4906
4

Даяна ЯСТРЕМСЬКА: «У другому сеті я відчула біль у шиї»

Українська тенісистка обіграла Емму Наварро і вийшла до 4-го раунду Aus Open

| Оновлено 20 сiчня 2024, 06:03
4906
4
Даяна ЯСТРЕМСЬКА: «У другому сеті я відчула біль у шиї»
Getty Images/Global Images Ukraine. Даяна Ястремська

Українська тенісистка Даяна Ястремська вийшла у 1/8 фіналу Australian Open 2024.

У 1/16 фіналу українка у трьох сетах обіграла Емму Наварро (США) з рахунком 6:2, 2:6, 6:1.

«У матчі першого раунда у мене була велика підтримка, а сьогодні її було ще більше. Дякую велике всім. Моїм найкращим результат на цьому турнірі було третє коло, і сьогодні було непросто, я трохи нервувала через це.

У другому сеті я відчула біль у шиї, мені потрібно було розім'яти її, але я боялася це робити сама (усміхається). Мій фокус змістився на це, але загалом, я думаю, це був чудовий матч. Звичайно, я могла зіграти набагато краще, але я вдячна за цей день, цей матч та атмосферу.

Що я собі казала перед вирішальним сетом? Якщо чесно, то не сильно концентруватись на своїй шиї, бо вона відволікала увагу від матчу. Я сказала собі просто отримувати задоволення. Люди підтримували мене, тому просто отримуй енергію, віддай її назад, розслабся та грай.

Чи хочеться мені ще раз зіграти на John Cain Arena? (сміється). Не знаю, але мені дуже подобається цей корт, він уже у моєму серці (посміхається). Не знаю, що сказати. Приголомшливо. Класні емоції. І ще раз дякую всім».

Оцініть матеріал
(52)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
mini.f
Порівнявши гру Ястремської в 2023 році с сьогоденням, впевнений на 100 відсотків, що вона грає на допінгу. Корумпованість тенісної організації ми всі добре знаємо, тому не дивно, що  в її тенета потрапляють тількі ті, хто не платить за те, щоб аналізи були добрі. Здається, що Ястремська з її штабом домовились, щоб її не чіпали ... Чекаємо її в фіналі зі Світоліною.